kous045 Femtopat Katılım 23 Eylül 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #1 Selam arkadaşlar, Gigabyte A520M-K anakarti Windows 11'i destekliyor mu? Cevap verseniz sevinirim. Simdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Şubat 2024
Selam arkadaşlar, Gigabyte A520M-K anakarti Windows 11'i destekliyor mu? Cevap verseniz sevinirim. Simdiden teşekkürler.
Ömer4872 Decapat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 627 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #2 kous045 dedi: Selam arkadaşlar, Gigabyte A520M-K anakarti Windows 11'i destekliyor mu? Cevap verseniz sevinirim. Simdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Diğer sistem özellikleri nedir? Artı 0 Eksi
kous045 dedi: Selam arkadaşlar, Gigabyte A520M-K anakarti Windows 11'i destekliyor mu? Cevap verseniz sevinirim. Simdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Diğer sistem özellikleri nedir?
Fueren Hectopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.055 Makaleler 2 Çözümler 36 25 Şubat 2024 #3 kous045 dedi: Selam arkadaşlar, Gigabyte A520M-K anakarti Windows 11'i destekliyor mu? Cevap verseniz sevinirim. Simdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sadece anakart bilgisi bu sorunun cevabı için yeterli değil. Microsoft'un uygulamasıyla denetleyebilirsiniz ayrıca. Artı 0 Eksi
kous045 dedi: Selam arkadaşlar, Gigabyte A520M-K anakarti Windows 11'i destekliyor mu? Cevap verseniz sevinirim. Simdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sadece anakart bilgisi bu sorunun cevabı için yeterli değil. Microsoft'un uygulamasıyla denetleyebilirsiniz ayrıca.
MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 25 Şubat 2024 #4 kous045 dedi: Selam arkadaşlar, Gigabyte A520M-K anakarti Windows 11'i destekliyor mu? Cevap verseniz sevinirim. Simdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Destekler. Anakartınız destekliyor yani. Yani sadece anakartınızı sorduğunuz için evet destekler fakat diğer bileşenleri atmanız gerekiyor. Artı 0 Eksi
kous045 dedi: Selam arkadaşlar, Gigabyte A520M-K anakarti Windows 11'i destekliyor mu? Cevap verseniz sevinirim. Simdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Destekler. Anakartınız destekliyor yani. Yani sadece anakartınızı sorduğunuz için evet destekler fakat diğer bileşenleri atmanız gerekiyor.
Ömer4872 Decapat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 627 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #5 MzSe dedi: Destekler. Anakartınız destekliyor yani. Genişletmek için tıkla... Kardeşim anakart desteklerde HDD ve RAM'e sormak lazım bir de boşta 4.5 GB kullanıyor. Artı 0 Eksi
MzSe dedi: Destekler. Anakartınız destekliyor yani. Genişletmek için tıkla... Kardeşim anakart desteklerde HDD ve RAM'e sormak lazım bir de boşta 4.5 GB kullanıyor.
MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 25 Şubat 2024 #6 Ömer4872 dedi: Kardeşim anakart desteklerde HDD ve RAM'e sormak lazım bir de boşta 4.5 GB kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam konu sahibinin sorusu bu. Ben zaten orada belirtmişim diğer bileşenleri belirtin diye? Ömer4872 dedi: Kardeşim anakart desteklerde HDD ve RAM'e sormak lazım bir de boşta 4.5 GB kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Yani siz soruya yanıt vermemişsiniz ki? diğer bileşenler ne demişsiniz. Ben direk soruya cevap verdim ve diğer bileşenleri sordum ona göre desteklememe durumu var diye. Artı 0 Eksi
Ömer4872 dedi: Kardeşim anakart desteklerde HDD ve RAM'e sormak lazım bir de boşta 4.5 GB kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam konu sahibinin sorusu bu. Ben zaten orada belirtmişim diğer bileşenleri belirtin diye? Ömer4872 dedi: Kardeşim anakart desteklerde HDD ve RAM'e sormak lazım bir de boşta 4.5 GB kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Yani siz soruya yanıt vermemişsiniz ki? diğer bileşenler ne demişsiniz. Ben direk soruya cevap verdim ve diğer bileşenleri sordum ona göre desteklememe durumu var diye.