Gigabyte A520M S2H K V2 ile R5 1600 AF uyumlu mu?

Yer
Samsun-Havza-Kocapınar
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 5 1600AF
Sapphire Pulse Rx 580 8gb OC
Kingston Hyperx Fury 8X2 3200mhz rgb
Adata SU630 240GB
WD BLUE 1TB 7200RPM
Meslek
Öğrenci
İşlemci
Ryzen 5 1600Af
Bugün anakartım bozuldu. A320'ydi A520 aldım babamla ama eve geldiğimde şunu fark ettim A520 ile 1600 AF uyumlu mu? Yarın bilgisayara takıcaz amcamla. Çalışmazsa ne yapacağım konusunda bir fikrim yok. İade edeceğim biliyorum ama babamdan bir ton laf yiyeceğim. Trafik çok yoğundu falan sinirliydi. Ne yapabilirim çalışmazsa? Aldığım kart Gigabyte A520M S2H K V2 şimdiden teşekkürler.

Şu an A520M k V2 ile 1600 AF kullanıyorum hocam AMD şu an ters döndü.

Bazı kişilerin B550 ile R7 1700 kullandıklarını gördüm. Ama bu şans işi tabii ki. Çoğunlukla MSI anakartların çoğu resmiyette desteklemese de BIOS olarak destekleyebiliyor. Sizim Gigabyte anakartlarda bu oran daha düşük. Siz şanslı kesimdensiniz. ASRock anakartlarda hiç desteklenmiyor diyebilirim. En azından ben hiç görmedim. Siz şanslı kesimdensiniz onu söyleyebilirim.

Bazı kişilerin B550 ile R7 1700 kullandıklarını gördüm. Ama bu şans işi tabii ki. Çoğunlukla MSI anakartların çoğu resmiyette desteklemese de BIOS olarak destekleyebiliyor. Sizim Gigabyte anakartlarda bu oran daha düşük. Siz şanslı kesimdensiniz. ASRock anakartlarda hiç desteklenmiyor diyebilirim. En azından ben hiç görmedim. Siz şanslı kesimdensiniz onu söyleyebilirim.

Hocam yüzümüz en azından burada güldü be.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı