Merhaba BIOS Update yaparken PC kapanmıştı ve sisteme görüntü gelmiyordu. Ben de Flash Back özelliğini denedim ışık yanıp söndü fakat ışığın yanıp sönmesi bittiğinde gene görüntü gelmiyordu. Anakartım Gigabyte A620-MH.
Acil.
Merhaba BIOS Update yaparken PC kapanmıştı ve sisteme görüntü gelmiyordu. Ben de Flash Back özelliğini denedim ışık yanıp söndü fakat ışığın yanıp sönmesi bittiğinde gene görüntü gelmiyordu. Anakartım Gigabyte A620-MH.
Acil.
Merhaba, CMOS sıfırlamayı denediniz mi? böylece BIOS ayarları sıfırlanır sorunu çözmemize yardımcı olur. Aynı zamanda CMOS yapmadan önce ekran kartını sök bilgisayar işlemci üzreinde çalışmayı denesin ondan sonra CMOS tavsiye ederim.
Merhaba, CMOS sıfırlamayı denediniz mi? Böylece BIOS ayarları sıfırlanır sorunu çözmemize yardımcı olur. Aynı zamanda CMOS yapmadan önce ekran kartını sök bilgisayar işlemci üzreinde çalışmayı denesin ondan sonra CMOS tavsiye ederim.
Hocam, o zaman garantisi devam ediyorsa yollamanız lazım anakart fiziksel hasar almış olabilir, pinler veya bağlantı yerlerinden biri hasar aldıysa gerekli işlemleri yerine getiremiyor olabilir. Kısaca en hızlı şekilde servise yollamanızı tavsiye ediyorum.