Charista Picopat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #11 Mithat Berhan dedi: @Charista hayırlı olsun derim sadece. Genişletmek için tıkla... İyi mi yapmışım kötü mü hocam.
Mithat Berhan dedi: @Charista hayırlı olsun derim sadece. Genişletmek için tıkla... İyi mi yapmışım kötü mü hocam.
picl zhmey Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 4.499 Makaleler 5 Çözümler 40 27 Eylül 2023 #12 Charista dedi: İyi mi yapmışım kötü mü hocam. Genişletmek için tıkla... İşlemcin AM4 ise AM5 alman boş bir şey olur. Eğer sıfırdan topluyorsan işin rengi değişir.
Charista dedi: İyi mi yapmışım kötü mü hocam. Genişletmek için tıkla... İşlemcin AM4 ise AM5 alman boş bir şey olur. Eğer sıfırdan topluyorsan işin rengi değişir.
Emr_1945 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 340 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #13 jojofan dedi: MSI Pro A620M-E de var ayni fiyata ama hangisi daha iyi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... O anakarttan satın aldım. Sorunlu çıktı. Ben tavsiye etmem tam olarak Bios güncellemeleri bile adam gibi gelmiyor.
jojofan dedi: MSI Pro A620M-E de var ayni fiyata ama hangisi daha iyi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... O anakarttan satın aldım. Sorunlu çıktı. Ben tavsiye etmem tam olarak Bios güncellemeleri bile adam gibi gelmiyor.