Çözüldü Gigabyte A620M-H BIOS güncellenmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Recep Yılmazer

Femtopat
Daha fazla  
İtopyadan hazır sistem aldım. Anakartı ne yaptıysam güncelleyemedim. BIOS güncellemeye çalışırken secure flash için yeniden başlattıktan sonra masaüstüne gidiyor bilgisayar. Bu hatayla karşılaşan var mı ? Rev1.2.

Son düzenleyen: Moderatör:

Adımları doğru yaptığınıza emin olun BIOS dosyasını yanlışı indirmediğinize emin misiniz?

BIOS güncellemeye çalışırken secure flash için yeniden başlattıktan sonra masaüstüne gidiyor bilgisayar
Bu kısmı anlayamadım. Sistemde Windows kurulu mu? Security Boot açmak için ilk önce Windows gerekir.

Bu kısmı anlayamadım. Sistemde Windows kurulu mu? Security boot açmak için ilk önce Windows gerekir.

Evet Windows kurulu. BIOS dosyasını seçtikten sonra BIOS is protected by secure flash diyor bunu kapatmak için sisteme reboot atıyor. Sonra tekrar BIOS sekmesine girmesi gerekirken masaüstüne gidiyor.

Evet Windows kurulu. BIOS dosyasını seçtikten sonra BIOS is protected by secure flash diyor bunu kapatmak için sisteme reboot atıyor. Sonra tekrar BIOS sekmesine girmesi gerekirken masaüstüne gidiyor.

Q flash ile güncellemeyi deneyin olmazsa BIOS'a girip Security kısmına gelip bakın secure flash ayarı var ise kapayıp deneyin.

Q-Flash yönetimini denediniz mi? Anakartın arkasındaki butondan.
Yok nasıl yapılıyor anlatır mısınız.

BIOS'ta "Restore Default Keys" yapıp denediniz mi? Secure Boot Mode'u da Custom yapın.
Olmadı

Q flash ile güncellemeyi deneyin olmazsa BIOS'a girip Security kısmına gelip bakın secure flash ayarı var ise kapayıp deneyin.

Kapatıp denedim olmadı. Q flash nasıl yapılır anlatır mısınız?

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…