Recep Yılmazer Femtopat Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #1 İtopyadan hazır sistem aldım. Anakartı ne yaptıysam güncelleyemedim. BIOS güncellemeye çalışırken secure flash için yeniden başlattıktan sonra masaüstüne gidiyor bilgisayar. Bu hatayla karşılaşan var mı ? Rev1.2. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2024
İtopyadan hazır sistem aldım. Anakartı ne yaptıysam güncelleyemedim. BIOS güncellemeye çalışırken secure flash için yeniden başlattıktan sonra masaüstüne gidiyor bilgisayar. Bu hatayla karşılaşan var mı ? Rev1.2.
KS KS Recep Yılmazer Femtopat Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #11 turko35408 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İşlemci ve RAM'i çıkartmam mı gerekiyor bu işlem için. Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İşlemci ve RAM'i çıkartmam mı gerekiyor bu işlem için.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.130 Makaleler 6 Çözümler 547 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 19 Ağustos 2024 #12 Hayır hocam. USB belleği hazırlayıp Q-Flash Plus USB portuna takın ve butona basın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Hayır hocam. USB belleği hazırlayıp Q-Flash Plus USB portuna takın ve butona basın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Recep Yılmazer Femtopat Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #13 turko35408 dedi: Hayır hocam. USB belleği hazırlayıp Q-Flash Plus USB portuna takın ve butona basın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Oldu çok sağolun. Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Hayır hocam. USB belleği hazırlayıp Q-Flash Plus USB portuna takın ve butona basın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Oldu çok sağolun.