Çözüldü Gigabyte A620M S2H RGB bağlantısı nasıl olmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

viparv2

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, ilk defa kule tipi soğutucu takacağım. Soğutucuda RGB bağlantısını nereye yapmam gerekiyor bilmiyorum. CPU fan yuvasına fanları bağlayacağım fakat ARGB kablosunu nereye takmam gerekiyor acaba?

@Mithat Berhan Merhaba, kusura bakmayın rahatsız ediyorum fakat önceki konularda bu anakart ile ilgili bilgi sahibi olduğunuzu gördüm. Yardımcı olabilir misiniz acaba?

Son düzenleme:
Merhaba,
ARGB sol alttaki D_LED yuvasına bağlancak 2+boşluk+1 pin şeklindeki 3 pinli yuvaya.
Teşekkür ediyorum, kasa geldiğinde bağlantısını yapacağım.

@Mithat Berhan Hocam, rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Bu akşam kasamı aldım ve D_LED portuna bağlayarak kule tipi soğutucunun rgblerini çalıştırabildim ve bilgisayar üzerinden kontrol edebiliyorum. Fakat kasanın rgblerini kontrol edemiyorum. O rgbleride mi hepsini birbirine bağlayarak bu porta bağlamam gerekiyor?

Son düzenleme:
@viparv2 Bağlantı aRGB mi? ARGB ise Daisy_Chain yaparak tek porta bğalayabilirsiniz.
Hocam, yarın sabah tam olarak bakacağım ama %95 argb bağlantısına sahip. Çünkü rgb olarak yanıyordu, bios update sonrası kendi kendine sadece dalgalı şekilde beyaz üstünden yeşil geçiyor ve değiştiremiyorum. Çok fazla parlak olduğu için gözümü çok alıyor, kapatamıyorumda.

@Mithat Berhan hocam 2 gündür aşırı yoğundum dersler, sunumlar vs derken bu akşam üstü kasaya anca bakabildim, kasanın içinden kontrolcü çıktı havalara uçtum çıktı diye. Butonundan modları falan değiştirebiliyorum derken anakartın kutusuna bir bakayım dedim kumandası çıktı içerisinden. Kendi salaklığıma denk gelmişim resmen.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…