R Rapap Hectopat Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2018 #1 Gigabyte AB350 Gaming anakartlarda desteklenen RAM listesi haricindeki RAM'lerle çalışmadığı söyleniyor. GSkill FlareX 8 GB DDR4 RAM ile sorun yaşar mıyım? (Ryzen işlemci) Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ekim 2018
Gigabyte AB350 Gaming anakartlarda desteklenen RAM listesi haricindeki RAM'lerle çalışmadığı söyleniyor. GSkill FlareX 8 GB DDR4 RAM ile sorun yaşar mıyım? (Ryzen işlemci)
bisFenrir Kilopat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 64 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2018 #2 Rapap dedi: Gigabyte AB350 Gaming anakartlarda desteklenen RAM listesi haricindeki RAM'lerle çalışmadığı söyleniyor. GSkill FlareX 8 GB DDR4 RAM ile sorun yaşar mıyım? (Ryzen işlemci) Genişletmek için tıkla... İlk defa senden duydum Ram tipi(DDR4 v.b) ile anakart'ın Ram tipi(DDR4 v.b) uyumlu ise bir sıkıntı yaşamazsınız.
Rapap dedi: Gigabyte AB350 Gaming anakartlarda desteklenen RAM listesi haricindeki RAM'lerle çalışmadığı söyleniyor. GSkill FlareX 8 GB DDR4 RAM ile sorun yaşar mıyım? (Ryzen işlemci) Genişletmek için tıkla... İlk defa senden duydum Ram tipi(DDR4 v.b) ile anakart'ın Ram tipi(DDR4 v.b) uyumlu ise bir sıkıntı yaşamazsınız.
Hielaph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 2.614 Makaleler 2 Çözümler 14 7 Ekim 2018 #3 Hiçbir şekilde sorun yaşamazsınız bu konuda. O listede olması gerekmiyor RAM'in. Uyumlular sorunsuz çalışırlar.
Hiçbir şekilde sorun yaşamazsınız bu konuda. O listede olması gerekmiyor RAM'in. Uyumlular sorunsuz çalışırlar.
R Rapap Hectopat Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2018 #4 aslında bende ilk defa duydum böyle bişey anakartı araştırırken biyerde okumuştum bende şaşırdım
Hielaph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 2.614 Makaleler 2 Çözümler 14 7 Ekim 2018 #5 Rapap dedi: aslında bende ilk defa duydum böyle bişey anakartı araştırırken biyerde okumuştum bende şaşırdım Genişletmek için tıkla... Sıkıntısız alabilir kullanabilirsiniz. Sıfırları biraz pahalı ancak temiz kullanılmış 2. el falan bulabilirsiniz. 500 TL civarında bulunuyor.
Rapap dedi: aslında bende ilk defa duydum böyle bişey anakartı araştırırken biyerde okumuştum bende şaşırdım Genişletmek için tıkla... Sıkıntısız alabilir kullanabilirsiniz. Sıfırları biraz pahalı ancak temiz kullanılmış 2. el falan bulabilirsiniz. 500 TL civarında bulunuyor.