Hocam bununla PUBG'de kaç FPS alırım sizce. Bir de şu an benim Huawei laptopum var benim PUBG hariç bütün işimi görüyor. Pubgyide eski i7 7700 RX480'li kasamda oynuyorum ama artık çok kasıyor ve artık bütün işlerimi tek yerden yapmak istiyorum. Aslında bu laptop bana uygun ama 40k vermek biraz çok geliyor.
Aslında bunun fiyatı da uygun geldi sizce bu alınır mı?
ASUS TUF GAMING A15 FA507NV-LP105 AMD RYZEN 5-7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX4060 15.6" 144Hz FDOS - Fiyatı, Yorumları
ASUS TUF GAMING A15 FA507NV-LP105 AMD RYZEN 5-7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX4060 15.6" 144Hz FDOS yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
PUBG hiç anlamam hocam. 45W 4050 bile olsa size paylaştığım kaynakta hatrı sayılır oyun performansı var. Ama genel anlamda ürün size hitap etmez gibi görünüyor. Bu ürün ilk etepta profesyonel multimedya ürünü. İçerik üreticisi, tüketicisi amaçlı tasarlanan yanında oyun performansı olan bir laptop. TUF hakkında pek fikrim yok. Önceden kronik sorunları vardı (özellikle F serisi anakart)
Gönül rahatlığıyla önerebileceğim bütçe çıkabilirseniz ya da indirim gelirse bu Pulse var.
Detayları yazmıştım kışın. 45 NTSC paneli hariç sorun yaşamazsınız.
Elektronik: MSI Pulse 16 43000₺
40-70k arası illa MSI isteyenler için en kaliteli ve bence minimum alınabilir MSI ürün. Boş yere Katana, sword için 50-70k vermeyin. Not: Ürün sanki Türkiye özel üretilmiş prototip ürün gibi. Çoğu ülkeye göz attım aynı serinin Türkiye'deki satışta ki modelini görmedim(ilginç şekilde Rusya'da...www.technopat.net
Hocam aslında PUBG'de böyle 140-150 FPS alsa bana yeter gibi yani çok bir oyun oynadığımda yok. Huawei laptopu 17500e satıp üstüne koyup bunu alacağım. Bir de hocam bu laptopa ekstra SSD takabiliyor muyuz?
Hocam aslında PUBG'de böyle 140-150 FPS alsa bana yeter gibi yani çok bir oyun oynadığımda yok. Huawei laptopu 17500e satıp üstüne koyup bunu alacağım. Bir de hocam bu laptopa ekstra SSD takabiliyor muyuz?
Cihaz OLED ekranida 90Hz, OLED panelde yuksek Hz pek az oluyor. 140-150 goremezsiniz. Ha muhtemelen cihaz o FPS'leri verecektir eger merak ediyorsaniz ancak panel 90Hz.
Şarj konusunda sınıfta kalan bir cihaz, aşağıya batarya performansını bırakıyorum. Tam olarak hitap etmez bu cihaz size. Bütçe nedir?Selam arkadaşlar, benim hafif okula götürebileceğim, çok nadir PUBG oynayacağım ve şarjı uzun giden bir laptop arıyorum. Sizce bu laptop bana uygun mu?
Şarj konusunda sınıfta kalan bir cihaz, aşağıya batarya performansını bırakıyorum. Tam olarak hitap etmez bu cihaz size. Bütçe nedir?