Tarkov5 Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 537 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #11 357971 dedi: Yüksek ihtimal uygundur ancak belleğinizi NTFS olarak biçimlendirmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ama bu videoda fat 32 hariç olmaz diyor 2.32 @Recep Baltaş.
357971 dedi: Yüksek ihtimal uygundur ancak belleğinizi NTFS olarak biçimlendirmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ama bu videoda fat 32 hariç olmaz diyor 2.32 @Recep Baltaş.
3 357971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 1.469 Makaleler 1 Çözümler 13 7 Nisan 2021 #12 KoltuktakiElektarlar dedi: Minidump dosyaları yok. Ali Güngör'ün rehberini de uygulamama rağmen. Genişletmek için tıkla... CCleaner vb temizleme yazılımları kullanıyorsanız kaldırın ve bir süre kullanmayın, birkaç kez mavi ekran hatası almanız lazım ki analiz edebilelim. Tarkov5 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ama bu videoda fat 32 hariç olmaz diyor 2.32 @Recep Baltaş. Genişletmek için tıkla... Unutmuşum özür dilerim, siz öyle biçimlendirin.
KoltuktakiElektarlar dedi: Minidump dosyaları yok. Ali Güngör'ün rehberini de uygulamama rağmen. Genişletmek için tıkla... CCleaner vb temizleme yazılımları kullanıyorsanız kaldırın ve bir süre kullanmayın, birkaç kez mavi ekran hatası almanız lazım ki analiz edebilelim. Tarkov5 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ama bu videoda fat 32 hariç olmaz diyor 2.32 @Recep Baltaş. Genişletmek için tıkla... Unutmuşum özür dilerim, siz öyle biçimlendirin.
K KoltuktakiElektarlar Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.478 Makaleler 2 7 Nisan 2021 #13 357971 dedi: CCleaner vb temizleme yazılımları kullanıyorsanız kaldırın ve bir süre kullanmayın, birkaç kez mavi ekran hatası almanız lazım ki analiz edebilelim. Unutmuşum özür dilerim, siz öyle biçimlendirin. Genişletmek için tıkla... Sistemde öyle yazılımlar yok. F50a'yı deneyeceğim. Olmazsa benzer bir B450'nin BIOS'unu atarım alete.
357971 dedi: CCleaner vb temizleme yazılımları kullanıyorsanız kaldırın ve bir süre kullanmayın, birkaç kez mavi ekran hatası almanız lazım ki analiz edebilelim. Unutmuşum özür dilerim, siz öyle biçimlendirin. Genişletmek için tıkla... Sistemde öyle yazılımlar yok. F50a'yı deneyeceğim. Olmazsa benzer bir B450'nin BIOS'unu atarım alete.
3 357971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 1.469 Makaleler 1 Çözümler 13 7 Nisan 2021 #14 KoltuktakiElektarlar dedi: Sistemde öyle yazılımlar yok. F550A'yı deneyeceğim. Olmazsa benzer bir B450'nin BIOS'unu atarım alete. Genişletmek için tıkla... Benim bir mavi ekran uzmanı olmadığımı söylemiştim, gidin konu açın orada sorun.
KoltuktakiElektarlar dedi: Sistemde öyle yazılımlar yok. F550A'yı deneyeceğim. Olmazsa benzer bir B450'nin BIOS'unu atarım alete. Genişletmek için tıkla... Benim bir mavi ekran uzmanı olmadığımı söylemiştim, gidin konu açın orada sorun.
1 156318 Kilopat Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 3.722 Makaleler 5 Çözümler 14 7 Nisan 2021 #15 Sorun yoksa elleme
K KoltuktakiElektarlar Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.478 Makaleler 2 7 Nisan 2021 #16 357971 dedi: Benim bir mavi ekran uzmanı olmadığımı söylemiştim, gidin konu açın orada sorun. Genişletmek için tıkla... Evet. Konu açmıyorum çünkü çıkması gereken minidump dosyaları çıkmıyor. (Minidump rehberini uyguladım.)
357971 dedi: Benim bir mavi ekran uzmanı olmadığımı söylemiştim, gidin konu açın orada sorun. Genişletmek için tıkla... Evet. Konu açmıyorum çünkü çıkması gereken minidump dosyaları çıkmıyor. (Minidump rehberini uyguladım.)
3 357971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 1.469 Makaleler 1 Çözümler 13 7 Nisan 2021 #17 KoltuktakiElektarlar dedi: Evet. Konu açmıyorum çünkü çıkması gereken minidump dosyaları çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Ya çıkmıyorsada konu açın sorun sorgulayın neden çıkmadığını, ayrıca beni alıntılayıp durmayın. 357971 dedi: Ben mavi ekran uzmanı değilim. Genişletmek için tıkla... 357971 dedi: Benim bir mavi ekran uzmanı olmadığımı söylemiştim. Genişletmek için tıkla...
KoltuktakiElektarlar dedi: Evet. Konu açmıyorum çünkü çıkması gereken minidump dosyaları çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Ya çıkmıyorsada konu açın sorun sorgulayın neden çıkmadığını, ayrıca beni alıntılayıp durmayın. 357971 dedi: Ben mavi ekran uzmanı değilim. Genişletmek için tıkla... 357971 dedi: Benim bir mavi ekran uzmanı olmadığımı söylemiştim. Genişletmek için tıkla...
Tarkov5 Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 537 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #18 156318 dedi: Sorun yoksa elleme Genişletmek için tıkla... R5 5600X ile idarelik kullanacağım mecbur.