Gigabyte anakartlardaki Secure Boot sorunu devam ediyor mu?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gigabyte B450M S2H MB
AMD Ryzen 5 5500 4.2 Ghz CPU
Sapphire Nitro RX 6700 10 GB GPU
XPG Gammix D30 2x8 GB RAM
Apacer AS2280P4 512GB SSD
Meslek
IT Uzmanı
Arkadaşlar merhaba. Aşağıdaki Recep abinin bahsettiği Secure Boot sorunu devam ediyor mu acaba? Gigabyte B450M anakart aldım, anakart pazartesi günü elimde olacak bu sorunun çözülüp çözülmediğini merak ediyorum. Kullananlar geri dönüş yaparlarsa sevinirim.
Sistemim: Ryzen 5 5500, 16 GB 3200 MHz RAM, RX 6700.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet diye biliyorum.

Devam ediyor ama sizin sisteminiz için bu sorun geçerli değil, UEFI olmayan ekran kartlarında sorun oluyor.
RTX 3060 kullanan biri videonun altında Secure Boot'u açtıktan sonra sisteminin açılmadığını yazmış. Ben de tedirgin oldum açıkçası.

RTX 3060 kullanan biri videonun altında Secure Boot'u açtıktan sonra sisteminin açılmadığını yazmış. Ben de tedirgin oldum açıkçası.

Birkaç konuda ben de karşılaştım, ama o Platform key ile alakalı bir sorun, nedenini tam olarak bilmiyoruz, kart ne olursa olsun görüntü vermiyor.

Ama bu sorun diğeri gibi herkeste olmuyor.

Birkaç konuda ben de karşılaştım, ama o Platform key ile alakalı bir sorun, nedenini tam olarak bilmiyoruz, kart ne olursa olsun görüntü vermiyor.

Ama bu sorun diğeri gibi herkeste olmuyor.
Platform Key ne oluyor?

Secure Boot'u açtım sorun olmadı dostlar.

Platform Key ne oluyor?

Secure Boot'u açtım sorun olmadı dostlar.
B450 SH2 Anakart modelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…