Çözüldü Gigabyte anakartta Secure Boot açılmalı mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ElmasKelle

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Gigabyte anakartlarda sıkıntı oluyormuş sanırım. Çok bilgim yok, Valorant için araştırma yaparken denk geldim. Secure Boot açmak istiyorum. ChatGPT'den yardım aldım, BIOS sürümü güncel, disk biçimi uyumlu dedi. Başka yapmam gereken bir şey var mı?

Çözüm
Bildiğim kadarıyla o sorun çok çok eski ekran kartlarından dolayı oluyor, ortalama bir bilgisayarınız varsa sorun olmaz. Ben gigabte B450M S2H kullanıyorum hiçbir sorun olmadı, açıp test edin.
Bildiğim kadarıyla o sorun çok çok eski ekran kartlarından dolayı oluyor, ortalama bir bilgisayarınız varsa sorun olmaz. Ben gigabte B450M S2H kullanıyorum hiçbir sorun olmadı, açıp test edin.

Çözüm
A620M H kullanıyorum direk bilgisayar açılmıyor gibisinden şikayetler gördüm ondan korkuyorum biraz.

Mimli kart zaten senin kullandığın. RX580 de taktın mı tadından yenmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…