niueie Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 70 Yer Bingöl 9 Ağustos 2025 #1 Gigabyte anakart kullanıyorum. Battlefield 6 open betaya girerken Secure Boot hatası verdi. Secure Boot'u açmak için BIOS'a girdiğimde açık olduğunu gördüm ama sistem bilgisinde Secure Boot kapalı diyor. Nasıl açabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2025
Gigabyte anakart kullanıyorum. Battlefield 6 open betaya girerken Secure Boot hatası verdi. Secure Boot'u açmak için BIOS'a girdiğimde açık olduğunu gördüm ama sistem bilgisinde Secure Boot kapalı diyor. Nasıl açabilirim?
Çözüm MrVegas 9 Ağustos 2025 Merhaba, Secure Boot mode kısmını Custom yapıp restore factory keys dener misiniz?
MrVegas Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 387 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2025 #2 Merhaba, Secure Boot mode kısmını Custom yapıp restore factory keys dener misiniz? Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS niueie Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 70 Yer Bingöl 9 Ağustos 2025 #3 MrVegas dedi: Merhaba, Secure Boot mode kısmını Custom yapıp restore factory keys dener misiniz? Genişletmek için tıkla... İşe yaradı teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
MrVegas dedi: Merhaba, Secure Boot mode kısmını Custom yapıp restore factory keys dener misiniz? Genişletmek için tıkla... İşe yaradı teşekkür ederim.
MrVegas Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 387 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2025 #4 Rica ederim çözüm işaretlerseniz sevinirim. Artı 0 Eksi