cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #11 LFlame dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim. Oğuzhan18 dedi: Sıkıntı olursa yeniden başlatırsın XMP kapatırsın açılır sorun olmaz şimdi yeniden başlat xpm yap RAM hızın neyse atıyorum 3200 çeker açılcak mı bize bildir hadi bakalım. Genişletmek için tıkla... Tamam ama bir sorun var.Kasa elimde fakat monitör yok.Montaj yapacak birine verdim sonra aldım tek eksiğim monitör.
LFlame dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim. Oğuzhan18 dedi: Sıkıntı olursa yeniden başlatırsın XMP kapatırsın açılır sorun olmaz şimdi yeniden başlat xpm yap RAM hızın neyse atıyorum 3200 çeker açılcak mı bize bildir hadi bakalım. Genişletmek için tıkla... Tamam ama bir sorun var.Kasa elimde fakat monitör yok.Montaj yapacak birine verdim sonra aldım tek eksiğim monitör.
LFlame Decapat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 723 Çözümler 5 19 Şubat 2022 #12 LFlame dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Burada nasıl yapıldığı gayet açık ve net o kadar korkmanıza gerek yok aynı adımları uygulayın.
LFlame dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Burada nasıl yapıldığı gayet açık ve net o kadar korkmanıza gerek yok aynı adımları uygulayın.