Sorum çok basit, bu laptoplardan hangisi sizce? Bu fiyata daha iyi alternatif yok ve çeşitli sebeplerden laptop almam gerekiyor, gelip o paraya masaüstü dizilir demesin kimse. Ben de farkındayım masaüstünün daha güçlü olduğunun. Aldığım laptopun RAM'ini de 32'ye tamamlayacağım, ASUS'u alırsam SSD'yi de 1TB yapacağım ayrıca Gigabyte'ın kurulu Windows 11'i de var, ona göre yorumlarsanız sevinirim.
Aorus al başın ağrımaz. Metal kasa. Şahane panel (2K 16*9 %100 sRGB, 350-70..nit)Thunderbolt 4, Windows hello vs artıları artıları var. Türkiye de servisin kalitesini bilmiyorum. Tek bildiğim MSI servisi bakıyormuş!
Aorus Control Center yazılıma alışmak biraz zaman alabilir! SSD RAM yükseltme konusunda Gigabyte globalde cimri firma. Yükseltme öncesi kesinlikle satıcı, servis vs iletişime geçin.
Harici sorun yaşamazsınız.
Yıllardır kaç farklı ürününü kullandım ve aktif olarak 3'5 yıldır kullanıyorum. Aşırı memnunum.
Aynı modelin tek incelemesi bu Podwójna sztuczna inteligencja w laptopie gamingowym? Recenzja Gigabyte AORUS 15 BKG (2024) – Geex
Harici olarak daha detaylı inceleme için Aorus 15 BKF, 15 bsf bakabilirsiniz (özellikle bsf çok incelemesi var) CPU, GPU ve %100 DCI-P3 hariç fark yok. BKF %100 referans alabilirsiniz. Ultra 7 155h i7 13620H ile aynı.
Burada BKF incelemesi var. İnceleme: Gigabyte Aorus 15 BKF 42.999 TL'ye alınır mı?
Geçen yıl ve bu kış özellikle kaliteli ürün arayan arkadaşlara önerdim. Alıp memnun olmayan, sorun yaşayan görmedim (Rusya'da da durum aynı)