Çözüldü Gigabyte Aorus 15G KC Monterey kurulumunda hata

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sagoita

Kilopat
Uygun Config.plist ile OpenCore ekranı geliyor. macOS Monterey'i seçtikten sonra siyah ekranda kalıyor.

Gigabyte Aorus 15G KC modeli olan cihazımın özellikleri aşağıdaki gibidir;
  • CPU: 10th Gen Intel® Core™ i7-10870H
  • RAM: 16GB (2x8) 2933MHz
  • Chipset: Mobile Intel® HM470 Express
  • Video Graphics: Intel® UHD Graphics 630, NVIDIA® GeForce RTX™ 3060 Laptop GPU
  • Storage: 512GB NVMe SSD (SX8200PNP-512GT-S)
  • WLAN: Intel(R) Wi-Fi 6 AX200 160MHz
  • Ethernet: Realtek Gaming 2.5GbE Family Controller

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi config ile denedin? BIOS ayarlarını tamamen yaptın mı? Yazılar akıyor mu?
Denediğim Config;
9-10.nesil Laptop - Intel Coffee Lake Plus ve Comet Lake - UHD 630 - H ve HK islemci.plist
BIOS ayarlarında bir sürü seçenek mevcut değil. Mevcut olan tüm ayarları rehbere uygun şekilde yaptım.
OC'den macOS Monterey kurulumunu seçince yazılar akıyor. Fakat kurulum ekranına geçerken ekran tamamen siyah oluyor.

-igfxblr komutu ile kurulum basladi. Secure boot ve tpm ozellikleri kapali. Kurulum tamamlandiginda bilgi verecegim.
Kurulum esnasinda bilgisayar kendini yeniden baslatti. OC menuye girdigimde macOS installer’i sectim fakat tekrar PC yeniden basladi. Bu sefer de OC menuye giremiyorum. Resimdeki hatayi alinca PC yeniden baslatiliyor.
B07A23BC-6FE6-47C5-8C5A-A73C305343A4.jpeg

Son düzenleme:
Disabled yaptığında hata alırsan şu EFI'yi dener misin?
Casper.plist olanın adını config yaparsın, Dell.plist'i silebilirsin. Reset NVRAM da yaparsın OC'de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı