C CrlFranixusl Zeptopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2021 #1 Laptopu dün sipariş ettim şu an yolda başlıkta da dediğim gibi MUX Switch nasıl açılır ve bu laptopta FPS'i arttıracak bildiğiniz ayarlar varsa yazabilir misiniz? İyi günler.
Laptopu dün sipariş ettim şu an yolda başlıkta da dediğim gibi MUX Switch nasıl açılır ve bu laptopta FPS'i arttıracak bildiğiniz ayarlar varsa yazabilir misiniz? İyi günler.
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2021 #2 Aorus Control Center üzerinden basit bir şekilde açabilirsin.
C CrlFranixusl Zeptopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2021 #3 @İly ayka tamamdır teşekkür ederim peki fps için laptopun kendi özelliklerinden ayarlayacağım başka birşey var mı oyun içindekileri biliyorum
@İly ayka tamamdır teşekkür ederim peki fps için laptopun kendi özelliklerinden ayarlayacağım başka birşey var mı oyun içindekileri biliyorum
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2021 #4 CrlFranixusl dedi: @İly ayka tamamdır teşekkür ederim peki fps için laptopun kendi özelliklerinden ayarlayacağım başka birşey var mı oyun içindekileri biliyorum Genişletmek için tıkla... Klasik güç seçenekleri ayarlarını yaparsınız, nVdia denetim masası ayarları ve Auros kontrol paneli üzerinden de varsa Turbo modu açarsınız.
CrlFranixusl dedi: @İly ayka tamamdır teşekkür ederim peki fps için laptopun kendi özelliklerinden ayarlayacağım başka birşey var mı oyun içindekileri biliyorum Genişletmek için tıkla... Klasik güç seçenekleri ayarlarını yaparsınız, nVdia denetim masası ayarları ve Auros kontrol paneli üzerinden de varsa Turbo modu açarsınız.
C CrlFranixusl Zeptopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2021 #5 Tamamdır sağ olasın mutlu yıllar dilerim.