Evet İtopya'ya yolladım cihazı, onlar arena bilgisayara oradan servise falan derken uzun bir zaman alacak gibi sonuç çıkması. Notebook lisanslı ürün sayıldığı için koşulsuz iade almadıklarını söylüyorlar ben zaten değişim istiyorum orada da şöyle bir cevapları var, donanımsal problem varsa değiştirilir ama yazılımsal ise tamiri yapılıp size gönderilir. Ben daha alalı 1 gün olmamış cihazı servise sokmak istemediğimi belirtsem de nihai sonuca göre hareket edeceğim. Beklemedeyim yani.
Güncelleme için yazıyorum merak eden varsa diye. Notebook önce İtopya'ya ulaştı oradan kutusu ön incelemeden geçti. Sonra arena bilgisayara gönderildi. Onlar da anında Gigabyte teknik servisine. Yani ben ürünü 28 Eylül'de kargoya verdim arenaya ulaşması 4 Ekim'i buldu. 19 Ekim'de ise sonuç raporu olarak cihazın RAM'inde arıza bulundu. Ben para iadesini talep ettim ve 2 gün kadar önce İtopya'ya rapor ulaştı iadeyi kabul ettiler bana aktarılmasını bekliyorum. Notebook güzel olsa da arıza durumunda tekrar bu uzun süreçleri yaşayacak olmak canımı sıktığı için iade talebinde bulundum ve Monster T7 v25.1 modelini ön sipariş verdim. Umarım bu cihazda bir sorunla karşılaşmam.