Gigabyte Aorus 15P KC nasıldır?

Valla zorlasam mı dedim ama klavye benim için ekstra önemli. Gerekirse fazla öderim yine de bu önceliğimden vazgeçmem. Beklerim artık.
Belki Ryzen 5800H işlemcili bir cihaz denk getiririz mayıs gibi.
Klavye önceliğiniz olması biraz sıkıntı olmuş bence yurtdışından daha uyguna gelebiliyordu, tabiki zevk ve tercih meselesi.
Umarım denk gelir ve dolar düşer hocam.
Bilemiyorum hocam, hiç 100W kart görmedim.
Hocam yazım yanlışı yapmışım, düzelttim. Sizde cevaplamışsınız düzeltin isterseniz.

Bakalım Gigabyte'a geldiyse diğerlerine de gelir gibi.

Eğer stok sayısını doğru veriyorlarsa dünden beri hiçbiri satılmadı. Umarım şu indirimi MSI'lar için de getirirler.

Son düzenleme:
Alınabilir hocam, yine de V21.4'te düşünülebilir.
Hocam onu alıp sorun yaşayanlar vardı , sanırım sorunlar düzeldi ama pil olarak Gigabyte'da 99Wh'lik pili var bildiğim kadarıyla bu laptopun benim içim pili önemli biraz o sebeple almayı düşünüyorum.
Ürünü indirimdeyken İtopya'dan aldım klavyesi Türkçe.
100W imiş. Fikrim değişti, T7 v22.1 daha mantıklı.
Şu an bilgisayar elimde olduğundan bakma fırsatı buldum. Bilgisayardaki 3060 115 watt.

Son düzenleme:
15,6 inch laptop olarak alınır mı dediğiniz Monster 17,3 sanırım.

100W da olsa en az RTX 2070 gücündedir tahminimce. Mesela GF65 Thin'deki 75W sanırım.
Hocam rica etsem ekran kartının biosunu paylaşabilir misiniz? Bendeki laptopta 95 wattlı rtx 3060 var. 105w bios ile sorunsuz kullanıyorum bir de 115w ile denemek isterim.
Gerek kalmadı teşekkürler. Aorus 15P KC modeline ait RTX 3060 kartın 100base/115boost destekli vbios dosyasıdır. 95W Asus laptopumda sorunsuz çalıştı. Maksimum 116-117W güç çekiyor ve sıcaklık en fazla 82-83 dereceyi gördü. Denemek isteyenin riski kendisine aittir.

Son düzenleme:
Hocam merhaba. Sizde de GIGABYTE AORUS 15P KC var galiba. Ben de bugün almış bulunmaktayım. Tavsiyeleriniz var mı ?

Ee sonuç nedir herkes tahminde bulunmuş.
Klavye tr or en? Ekran kartı 100w or 115w?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…