UçanKuşaBorcumVar Hectopat Katılım 24 Şubat 2020 Mesajlar 48 5 Haziran 2022 #1 Gigabyte Aorus 15p kd bir ay kadar önce 17k civarına düşmüştü. Sizce tekrar indirime girer mi?
N Newasky Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 5.204 Çözümler 4 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #2 Zor hocam.
UçanKuşaBorcumVar Hectopat Katılım 24 Şubat 2020 Mesajlar 48 5 Haziran 2022 #3 Newasky dedi: Zor hocam. Genişletmek için tıkla... Aklımda kalan bir modeldi, nasip değilmiş o zaman...
Newasky dedi: Zor hocam. Genişletmek için tıkla... Aklımda kalan bir modeldi, nasip değilmiş o zaman...
N Newasky Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 5.204 Çözümler 4 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #4 UçanKuşaBorcumVar dedi: Aklımda kalan bir modeldi, nasip değilmiş o zaman... Genişletmek için tıkla... Maalesef öyle hocam.
UçanKuşaBorcumVar dedi: Aklımda kalan bir modeldi, nasip değilmiş o zaman... Genişletmek için tıkla... Maalesef öyle hocam.
yakamozbey Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 355 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri 3060- 5600H Ryzen- 8Gb Ram- 512GB SSD- İG3 Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #5 UçanKuşaBorcumVar dedi: Aklımda kalan bir modeldi, nasip değilmiş o zaman... Genişletmek için tıkla... Bende bekliyorum eğer sağlam biri indirime girerse beni de etiketler misin?
UçanKuşaBorcumVar dedi: Aklımda kalan bir modeldi, nasip değilmiş o zaman... Genişletmek için tıkla... Bende bekliyorum eğer sağlam biri indirime girerse beni de etiketler misin?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.738 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 5 Haziran 2022 #6 yakamozbey dedi: Bende bekliyorum eğer sağlam biri indirime girerse beni de etiketler misin? Genişletmek için tıkla... Hocam indirim kısmı var forumda orayı takip edin ucuz seyler hep paylasılıyor orada laptoplardan tut her şeye kadar.
yakamozbey dedi: Bende bekliyorum eğer sağlam biri indirime girerse beni de etiketler misin? Genişletmek için tıkla... Hocam indirim kısmı var forumda orayı takip edin ucuz seyler hep paylasılıyor orada laptoplardan tut her şeye kadar.
UçanKuşaBorcumVar Hectopat Katılım 24 Şubat 2020 Mesajlar 48 5 Haziran 2022 #7 yakamozbey dedi: Bende bekliyorum eğer sağlam biri indirime girerse beni de etiketler misin? Genişletmek için tıkla... Hocam birbirimizi etiketlersek iyi olur aslında, takipteyim. Artoria Pendragon dedi: Hocam indirim kısmı var forumda orayı takip edin ucuz seyler hep paylasılıyor orada laptoplardan tut her şeye kadar. Genişletmek için tıkla... yakından takipteyim hocam, sağ olun.
yakamozbey dedi: Bende bekliyorum eğer sağlam biri indirime girerse beni de etiketler misin? Genişletmek için tıkla... Hocam birbirimizi etiketlersek iyi olur aslında, takipteyim. Artoria Pendragon dedi: Hocam indirim kısmı var forumda orayı takip edin ucuz seyler hep paylasılıyor orada laptoplardan tut her şeye kadar. Genişletmek için tıkla... yakından takipteyim hocam, sağ olun.