Bilgi amacında olsun panel 10 bit olarak geliyor ama 8 bit kullanmaya başlayınca keskinlik daha iyi oluyor. 10 bit renk derinliğine alınca daha soft ama 8 bit olabilir güzel paneli var. Bunu çok merak ettim. Çoğu incelemelerde panel 10 bit. Satın alan arkadaşlarda 8 bit olduğunu söyledi. Siz...
Csot diye söylediğim panel bu. 13650HX 4060 modelde csot var. En azından Rusya da. Bu biraz şans. Zaten boe ya bu csot ikisi de aynı sayılır. 500 nit, 10bit, 165Hz.
valla panel modelini bilmiyorum ve bakma şansımda yok çünkü laptopu değişime gönderdim pil sağlığı 74.7 çıktığı için. Ben bu modellerin hepsine aynı panel vardır diye düşündüğüm için bilginiz var mı acaba diye sormuştum.
Vallahi panel modelini bilmiyorum ve bakma şansımda yok çünkü laptopu değişime gönderdim pil sağlığı 74.7 çıktığı için. Ben bu modellerin hepsine aynı panel vardır diye düşündüğüm için bilginiz var mı acaba diye sormuştum.
Pil sağlığı değişken. Özellikle bu modelde. Bence o doğru bir değer değil. Değişim olsa bile yeni gelen model yine muhtemelen 80-90 görülür.
Çoğu zaman %90 fazla şarj olmuyordu(forumdan gördüğüm kadarıyla) gcc içinden ve son BIOS sürümüyle sorunu bence çözebilirdiniz. Yakın zamanda 2023 seri Aorus düşük batarya sağlığı ve %80-90 şarj muhabbeti yüzünden bir güncelleme yapmışlar ve sorun ortadan kalkmış. Ne kadar doğru emin değilim. Ben 3 senedir Gigabyte Aero ile 99wh kullanıyorum. Tüm programlarda görülür batarya sağlığı 99wh. Yıpranma yok. Performans anlamında ilk gün ki aldığım ekran süresi alıyorum. Bunun yanında alternatif uygulamalar her zaman güvenilir değil. Aynı cihazda 3 yıllık SSD kullanıyorum. Sağlığı 3.parti uygulamalarda 93, çalışma süresi 1800 saat civarı sadece gülünç. Günübirlik en az 8-9 saat cihaz çalışıyor. Panel bilgisi öğrenmek için Aygıt Yöneticisi girerek monitör - ayrıntılar - donanım kimliği kısmından ya da AIDA64, HWiNFO ile bakabilirsiniz.