Gigabyte-Aorus-16X-9SG-43trc54SD nasıldır?

Bütçe
60-65

salih2000q

Femtopat
Daha fazla  
Çok uzun zamandır laptop kovalıyorum bir türlü bir modele karar veremedim. En sonunda bu modele karar verdim sizce alınır mı? İnternette sadece bu model İtopya'da satılıyor başka bir yer de bulamadım. Bu modelin “9kg” ile başlayan bir de “sh” ile biten modelleri var aratınca bu modeller çıkıyor. Özellik olarak kağıt üzerinde sağlam duruyor. Eğer alıp kullanmış biri varsa fikirlerini yazarsa çok müteşekkir olurum.

Alınır fakat online stoklarda yok. Mağazalarda alınabiliyor anca.

Artık İtopya dada yok stok bitmiş şansına küs.

Artık İtopya dada yok stok bitmiş şansına küs.

Mağazalarına çok uzak değilim eğer bilgisayar hakkında düzgün bilgi edinebilirsem alacağım ama internette net bir kaynak yok. O yüzden kafam karışık bu laptop hakkında.

Mağazalarına çok uzak değilim eğer bilgisayar hakkında düzgün bilgi edinebilirsem alacağım ama internette net bir kaynak yok. O yüzden kafam karışık bu laptop hakkında.

Bu cihazlar daha iyi seçenek artık hocam, yeni geldiler.

Ben de aldim 5060'lığından aylardır piyasayı araştırıyorum piyango gibi laptoplar yeminle kaçırılmaz. Şu fiyata zaten max 4070 alırsın onun da ne kasası bu kadar sağlam olur ne de işlemcisi gg büyük sevap işliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…