Konudan bağımsız olacak ama laptopun arkasında orta taraf üst kısım ve ön tarafta klavyenin sağ tarafına kulağınızı yakınlaştırınca cızırtı gibi bir ses duyuyor musunuz? Coil whine olayı olmasından endişelendim açıkçası ama oyun felan oynarken değilde normal boşta çalışırkende geliyor. Sizde de oluyor mu hocam?
Konudan bağımsız olacak ama laptopun arkasında orta taraf üst kısım ve ön tarafta klavyenin sağ tarafına kulağınızı yakınlaştırınca cızırtı gibi bir ses duyuyor musunuz? Coil whine olayı olmasından endişelendim açıkçası ama oyun falan oynarken değil de normal boşta çalışırkende geliyor. Sizde de oluyor mu hocam?
hocam estağfurullah ne kusuru. Sanırım ben biraz pimpirikliyim maalesef ki Dert edilecek bir sorun olmayabilir haklısınız. Sonuçta elektronik ürün çalışırken illaki belli bir frekansta çalışması lazım. Ama siz gene de bakınca dönüş yaparsanız çok mutlu olurum hocam. Hayırlı günler dilerim.
Hocam estağfurullah ne kusuru. Sanırım ben biraz pimpirikliyim maalesef ki dert edilecek bir sorun olmayabilir haklısınız. Sonuçta elektronik ürün çalışırken illaki belli bir frekansta çalışması lazım. Ama siz gene de bakınca dönüş yaparsanız çok mutlu olurum hocam. Hayırlı günler dilerim.
Yok ben duyamadım boyle bir ses bostayken de ki korkulacak bir sorun değil diye biliyorum ama eger cok cikiyorsa sesi ve rahatsiz ediyorsa garanti kapsaminda gonderebilirsiniz
Kardesim simdi oyundayken baktimda herhangi bir ses duymadim eger varsa da duyulmuyor zaten fan sesinden
Yok ben duyamadım boyle bir ses bostayken de ki korkulacak bir sorun değil diye biliyorum ama eger cok cikiyorsa sesi ve rahatsiz ediyorsa garanti kapsaminda gonderebilirsiniz
Gcc içinde bir senkronizasyon vardı ismini unuttum sizde de varsa kurcalayın. Pek etkili olmasa bile hata olan oyunda NVIDIA üzerinden dikey senkronizasyon açıp, maksimum kare hızını 165 Hz yerine 160, 61,63..Hz deneyin. Bir umut faydası olabilir.
Gcc senkronizasyon adı Auto panel Refresh rate. Açıp kapatın duruma göre.
Hocam kusura bakmayın bir sure laptopa bakamadim ilgilenemedim bu sorun icin yarın mail atacağım bakalım olmadi bu ozelligi hiç kullanmam daha iyi Hzimi dusurmektense donanimsal bir sorun olmadigi surece bir sekilde cozulur diye düşünüyorum akşam oyun oynayayim dedim the Witcher 3'te ekranda milisaniyelik kararmalar vs gordum sonra Metro Exodus girdim 1-1.5 saatte onu oynadim bir sorun gormedim oyun kaynakli bir seydir diye düşünüyorum umarım...
Kardesim simdi oyundayken baktimda herhangi bir ses duymadim eger varsa da duyulmuyor zaten fan sesinden
Ki şöyle bir şeyde var genellikle bu sesi fan sesi örtbas ediyor zaten belki de bende de vardir ancak fan sesinden duyamiyorum bir şey
Hocam baktığınız için teşekkür ederim. Bende de fan sesi olunca duyulmuyor yani aynı sizinki bir durum fan kapalı olunca da kulağınızı klavye üstüne koymazsanız duyulmuyor. Yani olası normal Bir durum olduğunu düşünüyorum. Asla rahatsız edici bir şey değil. Ben coil whine olmasından endişelenmiştim ama çok şükür öyle bir şey olduğunu düşünmüyorum. Furmark testi yaptım ve YouTube da izlediğim videolardaki gibi coil whine sesi duymadım çok şükür. Dönüş yaptığınız içinde teşekkür ederim hocam. Bilgisayarınızı da iyi günlerde sağlıkla kullanmanız dileğiyle
Merhaba hocam. İyi fiyata stok bitmeden almışsınız. İade ya da diğer ürünü seçmenin pek anlamı yok. Bu ürünün karşılığı Predator, ROG seviyesi. Ona göre hesap yapın.
Bende öyle düşünüyorum Malzeme Kaliyesi üst düzey olduğu belli , masaüstünde altına soğutma bile koymadan alınan ısı değerlerini sevdim baya baya güzel , lenovo slim 5 13620h 4060 140watt kullanıyordum iade ettim ekranda sorun çıktı soğutma iyiydi , gigabayt daha başarılı geldi bana , o zaman 2.el Acer Nitro 16 Ryzen 9 7940HS hiç girmiyorum 3 ay taksit ile aldım stok bitti ben alınca
Bende öyle düşünüyorum malzeme kaliyesi üst düzey olduğu belli, masaüstünde altına soğutma bile koymadan alınan sıcaklık değerlerini sevdim bayağı bayağı güzel, Lenovo Slim 5 13620H 4060 140watt kullanıyordum iade ettim ekranda sorun çıktı soğutma iyiydi, Gigabyte daha başarılı geldi bana, o zaman 2.el Acer Nitro 16 Ryzen 9 7940HS hiç girmiyorum 3 ay taksit ile aldım stok bitti ben alınca
2023 Aorus modellerinin ürünün çoğu metal kasaydı. Bu 24 serisi kapak metal, alt taban plastik metal karışım. Sıcaklık konusunda Aorus her zaman iyiydi. Kalite hissiyatsızlığı yaşayacağınızı sanmıyorum. Alışıncaya kadar Gigabyte Control Center biraz sizi zorlar hepsi bu.
sadece şu video bakarak oyunlarda 100W, 80W i9 14900HX soğutma performansı referans alabilirsiniz. Bu inanılmaz bir ürün. Ne Vapor chamber var ne sıvı metal vs(%100 emin değilim) bu i9 seviyesinde, Slim kasada, Legion dahil bu kadar efektif soğutma yapan görmedim ben. Servis MSI servisi diye biliyorum. Bir arkadaş yaz ayında mükemmel bir Aorus 15 bsf aldı. Bazı sorunlardan dolayı servise gitti ürün. Aynı ürün olmadığı için kısa zamanda para iadesi yaptılar. (satıcı, servis hakkında yine de pek bilgim yok.) Şimdiden hayırlı olsun diyeyim. Ürünle ilgili sorularınız varsa sorabilirsiniz. Ya da aynı ürünün forumda çok fazla kullanıcısı, mesajım vs var.
Acer Nitro 16 da sıvı metal kullanılmış dediler uzuun süre termal macun bakım gerektirmez , bu olayda aklımı çeldi ama sonradan dedim acaba Kasa kalite olarak Megan bırakıp clio mu bakıyorum dedim nitro 16 bakınca