Gigabyte Aorus 16X 9SG-43trc54sh nasıldır?

Bütçe
0-70.000
Hocam en güncel Windows 11 kurma rehberi bu mu acaba? Ben de yeni aldım dizüstü.

Hocam ben bunu kullanarak yaptım fakat BIOS'a girip VMD'yi kapatmanız gerekiyor Intel işlemcilerde Windows kurulurken Windows diski göremeyebiliyor başınıza gelirse diye buraya video linkini bırakıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu ayarı uygularsanız sorunsuz bir şekilde Windows kurabilirsiniz.

Hocam ben de Gigabyte Aorus 16X sipariş ettim, Windows 11 kurmak zor mu hatalar mı veriyor? Zaten hiç anlamadığım şeyler şimdi gözüm korktu, ya doğru düzgün kuramazsam bunları diye. Bir rehber var mı?

Hocam öncelikle hayırlı olsun, umarım güzel bir şekilde elinize ulaşır. Bilgisayar kasa kalitesi vs anlamında gerçekten başarılı. Windows 11 kurarken sıkıntı çekmedim tek çektiğim sıkıntı kurulumda diski görmeyince BIOS'tan VMD'yi kapatarak çözüldü. Bilgisayarın yazılım kısmında sıkıntıları olduğu belli, benim yukarıda söylediğim problem maalesef çözülmedi fakat elle driverları güncellediğim için çok da önemli bir problem olmadı. Onun dışında bir şey yaşamadım oyunlarda sıcaklık değerleri YouTube'daki testlerle hemen hemen aynı.

Ben de Aorus 15 bkf bakıyordum da 45k bandında. Birden stoklar bitti filan. Şuan garip satıcılarda 60k bandında. Aniden ortadan kayboluverdi.

Ben de Aorus 15 bkf bakıyordum da 45k bandında. Birden stoklar bitti filan. Şuan garip satıcılarda 60k bandında. Aniden ortadan kayboluverdi.
Ben de baktım stok hızlı hızlı gidiyor 58.000 e aldım aorus 16x 4070 modelini belki bir daha bu fiyata bulamam diye

Umarım 5070, 5070ti laptoplar çıktığında pişman olmam bakalım onların da eli kulağındaydı ama fiyat olarak daha yüksek olurlar herhalde

Hocam bence onlar çok yüksek olur bende 51.500 TL'ye aldım

16x 4070 aldım bende bütün sürücüleri driverları yükledim ama bir türlü 8 bit ekranı 10 bit olmuyor (NVDİA). sadece 8 bit görünüyor.

Yardımcı olabilecek birileri var mıdır?

16x 4070 aldım bende bütün sürücüleri driverları yükledim ama bir türlü 8 bit ekranı 10 bit olmuyor (NVDİA). sadece 8 bit görünüyor.

Yardımcı olabilecek birileri var mıdır?
O ne demek hocam? Ne fark ediyor ki ben düz nvidia en güncel sürücüyü yükledim hiç 8 mi 10 mu bir yerde bişi yazmıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…