Gigabyte Aorus 16X 9SG-43trc54sh nasıldır?

Bütçe
0-70.000
Bilgi amacıyla bu konu altında da belirteyim. Cihaz gelince tecrübelerimi paylaşırım.

Ben de kargo bekliyorum. Umarım aynı sorunları yaşamam. Daha kargolanmadan incehesap iade/cayma diye servis kaydı açmış. Aradım düzelttirdim, hata olduğunu söylediler, bugün kargolayacaklarmış cihazı bakalım.

Hocam bende 4060 modelini 48kya aldım sizce mantıklı olanı yaptım mı stoğuda bugün tükenmiş 4070 modeli beklemek mi mantıklıydi acaba bide bu söylediğiniz ayarlar hepsi için geçerli di mi 4060 4070 farketmez

Merhaba. O satıcı biraz güvenilir değil gibi. Sanki biraz pahalı. Geçen gün forumdan arkadaş 4060 Aorus aldı. Ayıplı ürün ya da ellerinde ürün yok, çeşitli bahanelerle ürünü göndermediler. (bahsettiğim İncehesap) ürün elinize ulaştı mı? Kutu açılımı öncesi video kaydı alın muhakkak. Fiziksel olarak detaylı inceleyin ö

Yok henüz gelmedi hocam ama şimdi biraz korkmadım değil sağ olun öneriniz için geldiği zaman videoyla beraber size atarım fiyatı biraz pahalı ama çok istiyordum bu bilgisayarı o yüzden yapacak bir şey yok 4060 beni 3 yıl götürse yeterdir

Hocam biraz pahalı evet doğru ama korkmanıza gerek yok bence YouTube'da 9kg modelini İncehesap'tan alan biri kutu açılımı yapmıştı ona bakın bence içiniz rahatlar belki.

Hocam biraz pahalı evet doğru ama korkmanıza gerek yok bence YouTube'da 9kg modelini İncehesap'tan alan biri kutu açılımı yapmıştı ona bakın bence içiniz rahatlar belki.
Mantıklı hocam bi bakayım bu arada 4060 rahatça açar bütün oyunları değil mi bi tek ondan emin olamıyorum onun dışında her şey çok iyi

Mantıklı hocam bir bakayım bu arada 4060 rahatça açar bütün oyunları değil mi bir tek ondan emin olamıyorum onun dışında her şey çok iyi.

Hocam içiniz rahat olsun 4060 istediğiniz her oyunu istediginiz gibi rahat rahat oynatacak ekran kartı. Aourus da çok serin çalışan bir cihaz ileri ki yıllarda çıkacak oyunları bile en son ayarlarda rahat rahat oynarsınız.

Sağ olun hocam bakalım ilk bilgisayarım olucak umarım bir sıkıntı çıkarmaz siz hangi cihazı kullanıyorsunuz?

Sağ olun hocam bakalım ilk bilgisayarım olacak umarım bir sıkıntı çıkarmaz siz hangi cihazı kullanıyorsunuz?

Umarım çıkmaz hocam bilgisayar işi biraz şans işi. Ben de 47 k ya Aorus alacaktım ama kaçırdım yeni 8845HSli 4070 siparişi verdim daha elime ulaşmadı umarım ikimizin cihazları da sorunsuz çıkar.

Umarım çıkmaz hocam bilgisayar işi biraz şans işi. Ben de 47 k ya Aorus alacaktım ama kaçırdım yeni 8845HSli 4070 siparişi verdim daha elime ulaşmadı umarım ikimizin cihazları da sorunsuz çıkar.
O hangisi hocam yine aourusa mı ait bir ürün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…