takashiskip Hectopat Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 104 Çözümler 2 6 Mayıs 2025 #1 @745396 hocam merhaba. Geçmişteki bir entrynizi gördüm yine önerdiğiniz bir bilgisayardan aldim. Kurulumdur odur budur şeyler için ne önerirsiniz diye yazıyorum. Aldığım bilgisayar aşağıdadır. Şimdiden teşekkürler.
@745396 hocam merhaba. Geçmişteki bir entrynizi gördüm yine önerdiğiniz bir bilgisayardan aldim. Kurulumdur odur budur şeyler için ne önerirsiniz diye yazıyorum. Aldığım bilgisayar aşağıdadır. Şimdiden teşekkürler.
BenVarımAmaVarım Hectopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 629 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkiyede yaşamak 6 Mayıs 2025 #2 Freedos gelecek usb hazırlayın ve windowsu yükleyin istediğinize göre win 10 win 11. Geri kalanları windowstan halledersiniz
Freedos gelecek usb hazırlayın ve windowsu yükleyin istediğinize göre win 10 win 11. Geri kalanları windowstan halledersiniz
takashiskip Hectopat Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 104 Çözümler 2 7 Mayıs 2025 #3 BenVarımAmaVarım dedi: FreeDOS gelecek USB hazırlayın ve Windows'u yükleyin istediğinize göre Win 10Win 11. geri kalanları Windows'tan halledersiniz. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam bilgisayar nasıl peki ne düşünüyorsunuz hakkında.
BenVarımAmaVarım dedi: FreeDOS gelecek USB hazırlayın ve Windows'u yükleyin istediğinize göre Win 10Win 11. geri kalanları Windows'tan halledersiniz. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam bilgisayar nasıl peki ne düşünüyorsunuz hakkında.
BenVarımAmaVarım Hectopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 629 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkiyede yaşamak 7 Mayıs 2025 #4 takashiskip dedi: Eyvallah hocam bilgisayar nasıl peki ne düşünüyorsunuz hakkında. Genişletmek için tıkla... Güzel gözüküyor hocam çok duymadım modeli bildiğim kadarıyla güzel hayırlısı olsun
takashiskip dedi: Eyvallah hocam bilgisayar nasıl peki ne düşünüyorsunuz hakkında. Genişletmek için tıkla... Güzel gözüküyor hocam çok duymadım modeli bildiğim kadarıyla güzel hayırlısı olsun
takashiskip Hectopat Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 104 Çözümler 2 7 Mayıs 2025 #5 BenVarımAmaVarım dedi: Güzel gözüküyor hocam çok duymadım modeli bildiğim kadarıyla güzel hayırlısı olsun. Genişletmek için tıkla... Eyvallah çok teşekkürler nicesi sizlere.
BenVarımAmaVarım dedi: Güzel gözüküyor hocam çok duymadım modeli bildiğim kadarıyla güzel hayırlısı olsun. Genişletmek için tıkla... Eyvallah çok teşekkürler nicesi sizlere.