Gigabyte Aorus 16X 9sg dahili ekran kartı devreye girmiyor

Blackss

Megapat
Makaleler
2
Arkadaşlar merhaba,
Gigabyte Aorus 16X 9sg model laptopum var. Sabahtan beri uğraşıyorum siyah ekran sorununu çözemedim. Laptop açılıyor ilk 10-15 saniye görüntü var masaüstünü görüyorum sonra "dirit dirit" ses geliyor ve ekran simsiyah. Arka planda ise PC çalışıyor.

HDMI ile monitöre bağladım hemen görüntü geldi harici kart üzerinden. Görüntü ayarlarına giriyorum görüntüyü diğer ekrana taşı diyorum yok gelmiyor laptopa görüntü. NVIDIA Denetim Masası'na girdim harici seçili. Optimus'a basamıyorum monitör takılıyken geçirmiyor onu.
Ne yapacağım yardım edin. Bin pişmanım bu cihazı aldığıma ya. Oyunlardan çıktıktan sonra da hep siyah ekran sorunu yaşıyorum zaten. Dahili ve harici ekran kartı bir türlü düzgün çalışmıyor.

Güncelleme: Intel grafik sürücüsünün tüm yüklemelerini, programlarını, updatelerini kaldırdım şimdi yine devreye girdi dahili sürücü. En son seferde de bunu güncelleyince siyah ekran hataları başlamıştı. Bir daha dahili ekran kartı sürücüsünün güncellemelerini yapmayacağım. Bunun yüzünden oluyor herhalde

Son düzenleme:
Hocam sorunları çözebildiniz mi? Bu laptopu almayı düşünüyorum, önerir misiniz?

Hocam sorunları çözebildiniz mi? Bu laptopu almayı düşünüyorum, önerir misiniz?
Laptoptan memnunum soğutması, oyun performansı çok iyi ama yazılım anlamında hem kendi gigabyte control Center ı olsun hem kendi donanımı olsun bi tık sorunlu gibi geldi yazılımsal olduğu için uğraşılınca çözülüyor ama biraz can sıkıyor tabi. Onun da laptop çok premium

Eski problemlerinden biride ekranda gri çizgiler- gitme gelme falan oluşuyormuş galiba, siz yaşadınız mı? Bende alacağım ama çok arafta kaldım…

Eski problemlerinden biride ekranda gri çizgiler- gitme gelme falan oluşuyormuş galiba, siz yaşadınız mı? Bende alacağım ama çok arafta kaldım…
Gitme gelme derken laptopu sarja taktığınızda veya oyuna girerken çıktıktan sonra öyle gitme gelme oluyor ama o normal sanırım mod değişiyor çünkü

Gri çizgi problemine rastlamadım. Bir kere de bir oyunda HDR sorunu yaşadım renkler birbirine girdi öyle kaldı laptop reset attım sonra öyle kendine geldi.

Şöyle oldu

Resetten kastınız tekrar mı başlattınız? Sonuç olarak önerir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…