Hocam bende 2x16 olarak kullanıyordum 200 stabil alıyordu 190-220 arası gidip geliyordu genellikle 200 civarıydı ama. Vallahi kullandığınız cihaz piyasadaki en iyi cihazlardan ama teknik servisi acayip kötü, SMS infocomm. Bende artifact problemi olmuştu ve yazılımsal olarak tüm çözümleri denemiştim fakat sorun donanımsaldı, SMS infocomm 20 saat FurMark testi yapıp donanımsal sorun yok cihaz normal deyip gönderiyordu ve bunu 4 kere yaptılar, en son 4. kez gönderdiğimde ithalatçıya göndermemi söylediler ve öyle yaptım, 7. ayda olmasına rağmen ithalatçı doa raporu verdi, sorunu 5. ayda yaşadım fakat beni 2 ay boyunca oyaladı SMS infocomm 7. aydayken ithalatçı da normalde 6. ayı dolmuş dedi fakat SMS infocomm yönlendirdi dedim anca öyle aldılar cihazı onarıma, 4 iş gününde de doa raporunu verdiler. Satıcı hepsiburadaydı, satıcıya gittim stok yok dendi, muadil ürün talep ettim 2 iş günü içerisinde haber vereceğiz dediler 11. iş gününde bile haber vermediler, bende sinirlenip ücret iadesi talep ettim. Enflasyona oranla zararım %20 civarında ama kurtulduğuma şükür ediyorum. THH ile uğraşmaktan kurtuldum maksimum 6 ay sürüyordu o da. Size bir tavsiye vereyim, Acer marka cihazlara kendi taktığınız RAM ve SSD'leri söküp öyle gönderin servise yoksa garanti dışı diyecekler.