Gigabyte Aorus 16X alınır mı?

BeastPhox

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bir süredir laptop arıyorum ve geçen hafta Acer Nitro 16 aldım. Ölü pikselli geldiği için iade ettim ve bu sürede laptop zamlandı. Başka seçeneklere bakıyorken bu bilgisayarı gördüm, 4 bin lira daha ucuz. Sizce mantıklı bir seçim olur mu?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
genel 24 16X.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
aynı ürün

4060 sorun olmaz kalite kabul derseniz Taş gibi ürün alınır. Avrupa fiyatına ülkemizde satışta. Servisi ne alemde bilmiyorum.
50 bin TL gaming laptop önerisi burada farklı kaynak araştırmam var.

Sizce 5100 liraya Acer Nitro 16 almak mantıklı mıdır? Bundan önce onu almıştım ölü piksel nedeniyle iade ettim ama onda 500GB SSD ve 16 GB RAM vardı.

50 bin TL'ye pek de mantıklı bir tercih değil, 4070 Nitro 16 mı iade ettiniz?

Evet ölü pikselli gelmişti ve fiyatı arttırdılar olabildiğince düşük fiyatlı bir şeyi tercih etmek istiyorum.

Sizce 5100 liraya Acer Nitro 16 almak mantıklı mıdır? Bundan önce onu almıştım ölü piksel nedeniyle iade ettim ama onda 500GB SSD ve 16 GB RAM vardı.

Bu konuda fikrim yok tercih meselesi. İkisi aynı kalitede ürün değil. Ölü piksel, IPS parlama şiddeti şans işi her üründe yaşanabilir. Bazı markalarda daha sık. RAM SSD bakarak ürün tercih etmeyin onlar ileride yükseltilir her türlü.

Merhaba kusura bakmayın yazı yanlışı nedeniyle ceza aldımda. Acer Nitro 16 nın bazı ürünlerinde soğutması sıkıntılı gelebiliyormuş, izlediğim incelemelere göre Gigabyte'ın soğutması aşırı iyiymiş rtx 4060 ile rtx 4070 arasında o kadar fark olur mu?

4060-70 en az %15 fark var. YouTube test videolara bakabilirsiniz. 4070 80FPS 60 50 FPS değil. Fark çok az. Kaliteli bir ürün için 4060 tercih edilebilir. 70 bazı durumlarda daha avantajlı (bariz şekilde daha fazla CUDA çekirdeği var. En basit şekilde daha hızlı render alabilirsin)
burada ki video temel farklar.
en yakın tarihli ve bir birine denk sayılır iki ürünün FPS.
Aorus seçerseniz en ciddi sorununuz Aorus kontrol merkezine alışmak biraz zaman alabilir. Karışık ve çok gelişmiş.
Muadil fiyatlardaki diğer markalardan daha kaliteli soğutma sistemi, çok daha kaliteli panel ve kasa kalitesi var. Türkiye de servis ağı hakkında en ufak bilgim yok. Bunu özellikle araştırmanızı öneririm
Diğer markalarda durum pek iç açıcı değil (forumdan gördüğüm kadarıyla)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…