Gigabyte Aorus 16X iyi mi?

• Konuyu başlatan isoe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 666
Valla son dediklerinizden hiç bir şey anlamadım ama :D sorun olmuyor sanırım. Şey soracaktım bu bilgisayarı aldıktan sonra yapılan "kurulum" nedir neyi kuruyoruz?
Güncelleme ile ilgili bir sorun olmuyor ancak "korsan" olduğundan dolayı güvenlik riski var.

Cihaz FreeDOS yani işletim sistemi gelmiyor. İlk önce Windows kurmanız gerek. Eğer evde bir bilgisayar yoksa bilgisayarcıda 100-200 TL'ye kurdurabilirsiniz. Rica edin CMD ile aktifleştirmesinler, onu sonra siz karar verirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güncelleme ile ilgili bir sorun olmuyor ancak "korsan" olduğundan dolayı güvenlik riski var.

Cihaz FreeDOS yani işletim sistemi gelmiyor. İlk önce Windows kurmanız gerek. Eğer evde bir bilgisayar yoksa bilgisayarcıda 100-200 TL'ye kurdurabilirsiniz. Rica edin CMD ile aktifleştirmesinler, onu sonra siz karar verirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Babacım kusura bakma cahilim CMD ile aktifleştirince ne oluyor

Babacım kusura bakma cahilim CMD ile aktifleştirince ne oluyor?
Korsan aktifleştirme işte, bilgisayarcıya "Aktifleştirme" demen yeterli olur.

Yani bilgisayarciya Windows yukletirken CMD ile aktifleştirmeyin dicem doğru mu anladım? Başka türlü nasıl yapıyorlar ki?
Başka türlü aktifleştirmiyorlar. Evet aynen onu diyeceksin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı