Gigabyte Aorus 16X KG siyah ekran veriyor

Heyiwr

Femtopat
Merhaba. Gigabyte aourus 16X kg modelini kullanıyorum 2 haftadır ve büyük bir sıkıntı görmedim ama NVIDIA 12 Kasım güncellemesini yaptığım zamandan beridir Valorant'ı kapattıgimda bip sesi duyup siyah ekranda kalıyorum. LoL'de falan olmuyor sadece Valorant'ta oluyor Gigabyte centerada baktım ve AI ile GPU kapatma olayını kapatsam da böyle oluyor ve güncelleme yapmadan önce böyle bir sıkıntım yoktu AI GPU açık bir şekilde çıkış yapsamda sıkıntı olmuyordu. Ne yapmalıyım?

(Shift CTRL b Windows olayını denedim olmuyor ekran simsiyah bilgisayar çalışıyor ama mouse ikonu falan hiçbir şey yok.)

Son düzenleme:

DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun.

Peki en güncel nvdia sürücüsünü mü kurayım bi de silsem bilgisayar falan sıfırlanmaz di mi?

Sorun olmaz. Güncel sürümü kurabilirsiniz.
Teşekkür ederim deniyecem

Sorun olmaz. Güncel sürümü kurabilirsiniz.

Merhaba yaptım ama yine aynı şekilde kaldı Valorant'ı açarken sağ altta GPU açılıyor gibi bir bildirim veriyor.

Teşekkür ederim deniyecem

Merhaba yaptım ama yine aynı şekilde kaldı Valorant'ı açarken sağ altta GPU açılıyor gibi bir bildirim veriyor.
Hocam sorun gigabyte aidan çıkarınca çözülüyor ama sürekli gpu çalışması yormaz mı ekran kartını

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…