Gigabyte Aorus 2070 Super kutusu deformasyonlu

maqqab

Kilopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
JÖH
Merhaba,
Ben N11 üzerinden Tekramarket mağzasından Gigabyte Aorus RTX2070 Super aldım, ürün elime ulaştı faturası vs de var. Öyle özenli bir kargo değildi, siyah poşet altında ince baloncuk tek sefer sarılmıştı. Kutunun açma kısmında yırtıklar ve defarmosyon var. Acaba bu kart bir şekilde outlet ürünü vs olabilir mi ya da iade etmeli miyim? Garanti sorgulaması yapabileceğimiz bir yer vs var mı?

Dosya Ekleri

• 20200323_092806.jpg
    854,6 KB · Görüntüleme: 39
  • 20200323_092755.jpg
    923,6 KB · Görüntüleme: 38
  • 20200323_092843.jpg
    963,9 KB · Görüntüleme: 34
  • 20200323_125950.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 40
Son düzenleyen: Moderatör:
Tutanak tut kargo firmasiyla iade et sana yenisini yollasinlar acma ve kullanma paket açma.

Direkt iade olarak geri gönder kargo firmasıyla. Eğer sana siz yaptınız vb kelimeler kullanırlarsa da tüketici mahkemesine başvur dostum direk. Asla bir firma böyle kutu gönderemez kutunun önceden açıldığı aşikar.

Son resimdeki bantta sıfır gibi durmuyor hiç. İade kart olma ihtimali yüksek. Bence bir denemek lazım. FurMark testi, Coil Whine kontrolü vs. Eğer sıkıntısızsa kullanılabilir. Belki iade eden kişi indirimde kart görüp, bunu iade edip onu almış olabilir.

Bence ne olur ne olmaz iade edip başka bir yerden almak daha mantıklı. En azından ben öyle yapardım. Seçim sizin.

İade işlemi başlattım. İçimde kötü his kalmaktansa iade edeyim dedim peki sinerjicomda kartın stoğu mevcut güvenilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…