Gigabyte Aorus 2TB M.2 SSD DDR5 anakartta çalışır mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar benim ekran kartı PCIe 3.0 destekliyor. Aşağıdaki SSD'yi almayı düşünüyorum ama birkaç sorum var.

1) Bu SSD pcl 4.0 burada yazdığı hızı alamam biliyorum. Bu pcllerin geriye dönük uyumluluğu varmış galiba kendi hızımın desteklediği hızı alabilirim ama değil mi sorun olmaz.

2) İleride DDR5 anakarta geçmeyi düşünüyorum. Bu SSD ona da olur mu? Özelliklerinde DDR4 yazıyor ondan soruyorum. Şimdiden teşekkürler:)

1) bu SSD pcl 4.0 burada yazdığı hızı alamam biliyorum. Bu pcllerin geriye dönük uyumluluğu varmış galiba kendi hızımın desteklediği hızı alabilirim ama değil mi sorun olmaz.

3.0 hızını alırsın.

İleride DDR5 anakarta geçmeyi düşünüyorum. Bu SSD ona da olur mu?

Olur.

Özelliklerinde DDR4 yazıyor ondan soruyorum. Şimdiden teşekkürler:)

DDR4 dediğiniz DRAM herhalde, sıkıntı olmaz.

Ayrıca bu linkteki üründen daha iyi modeller olabilir isterseniz ona göre öneri versinler. Model hakkında bilgim yok iyi mi kötü mü bilmiyorum.

3.0 hızını alırsın.

Olur.

DDR4 dediğiniz DRAM herhalde, sıkıntı olmaz.

Ayrıca bu linkteki üründen daha iyi modeller olabilir isterseniz ona göre öneri versinler. Model hakkında bilgim yok iyi mi kötü mü bilmiyorum.
Benim bahsettiğim DDR4 DDR5 ram türü varya o ondan bahsettim. Sıkıntı yok zaten 4.0 ana karta geçersem onda da kullanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı