Gigabyte Aorus 5 SE4 alınır mı?

pazienza

Centipat
Daha fazla  
Alınmaz aorus cihazlar. Sakın almayın.

Aynı fiyata ve daha iyi özelliklere sahip bilgisayarlar var onları öneririm. Amazon.com.tr

Sebep? Kullanıp mı yorum yaptınız yoksa duyuma dayalı yorum mu yapıyorsunuz? Her ne olursa olsun böyle bir ifade kullanıyorsanız izahını yapın ki insanların aklını bulandırmayın.
Bi bıraktığım linkteki bilgisayarı bakmanızı öneririm.

Sebep? Kullanıp mı yorum yaptınız yoksa duyuma dayalı yorum mu yapıyorsunuz? Her ne olursa olsun böyle bir ifade kullanıyorsanız izahını yapın ki insanların aklını bulandırmayın.
Bir aralar bazı cihazlarının sorunlu BIOS'u vardı ve ekran kartı yüksek WATT değerlerine ulaşmıyordu.
Ayrıca bazı modellerinde de MUX yok, araştırarak almak lazım.

Acer Nitro 5 AN515-58 NH.QGAEY.001 i7-12700H 16 GB 512 GB SSD RTX3070 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu modele bakmanız daha iyi olacaktır. Aorus cihazlar sorunlu modeller, böyle olmasının en büyük sebebi de yazılım zaten.

Arkadaş zamanında benim de aktif olarak kullandığım ROG STRIX G15 2022'de sorunlar yaşayıp iade edip Gigabyte Aorus 15p XD almıştı. Onda da MUX, batarya, ekran kartında watt sorunları, BIOS gibi sorunlar yaşadı ama kullanmaya devam ediyor.

Aynı fiyata ve daha iyi özelliklere sahip bilgisayarlar var onları öneririm. Amazon.com.tr

Bi bıraktığım linkteki bilgisayarı bakmanızı öneririm.
Attığınız cihazda Rtx 4050 var, RTX 3070 ile kıyas olacak bir cihaz değil.
Bir aralar bazı cihazlarının sorunlu BIOS'u vardı ve ekran kartı yüksek WATT değerlerine ulaşmıyordu.
Ayrıca bazı modellerinde de MUX yok, araştırarak almak lazım.
Doğrudur, cihaz hakkında bilgi sahibi değilim fakat arkadaşın bu denli net konuşup sebep belirtmemesi üzerine sorgulama ihtiyacı duydum.

İfadeler: T21

Bende onu söylüyorum attığım cihaz daha iyi 13.nesil i7 ve RTX 4050 var ve 3 bin TL daha ucuz.

Tabii, yapayım. Ben bu Aorus markasının 15p xd modelini kullanıyorum. SE4'ten 1 yıl önce çıktı. Bu cihazlarda BIOS kaynaklı ciddi performans sorunları var. Forumda denk geldim hatta SE4'te BIOS Update sonrası performans düşüşü olduğuna. Diyecek olanlar vardır BIOS'tan ise BIOS'u eski sürüme geri al diye. alamazsınız, Gigabyte ekibi sağ olsun BIOS sürümünü düşürmememiz için bir çeşit lock koymuş cihaza. 9 aydır böyle kullanıyorum cihazı. Tavsiye asla etmem Aorus laptop. Konuları bulabilirsem aşağı ekleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…