Gigabyte Aorus 5700 XT alınır mı?

st0mh3l

Decapat
Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi Aorus 5700 XT alınır mı? Yazılım sorunları var mı? 2.el olarak alacağım herhangi bir sorunu olmadığını ve test edebileceğimi söyledi satan kişi. Alırken nelere dikkat etmeliyim? Bunun yerine şunu al gibi yorumlar yerine bu kart üzerinden yorum yaparsanız daha iyi olur.

İşlemcim i3 10105F.
Anakart H410M-H v3.
RAM 2x8 3600 MHz G.Skill
PSU Frisby 600W 80+
SSD 480 GB Kioxia SATA.

Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi Aorus 5700 XT alınır mı? Yazılım sorunları var mı? 2.el olarak alacağım herhangi bir sorunu olmadığını ve test edebileceğimi söyledi satan kişi. Alırken nelere dikkat etmeliyim? Bunun yerine şunu al gibi yorumlar yerine bu kart üzerinden yorum yaparsanız daha iyi olur.

İşlemcim i3 10105F.
Anakart H410M-H v3.
RAM 2x8 3600 MHz G.Skill
PSU Frisby 600W 80+
SSD 480 GB Kioxia SATA.

5000SERIsi kronik arızası çok kafam ağrımasın diyorsan 6600 6700 gibi ya da NVIDIA kart alabilirsin.

Bu kartlarda navi 10 mimarisi var. Sağı solu belli olmaz. 5600XT kullanıyorum ve 0 sıkıntı ama kartı söker senin sisteme takarım stabil kullanamayabilirsin mesela. Ayrıca bu kartlar parça kalitesine de bakıyor mesela kötü PSU da daha çok sorun yaşayan gördüm. Ayrıca islemcinize darboğaz yapacaktır.

Elden alacağım için başka yerlerden bakamıyorum. Şehrimdeki en uygun fiyatta. Benim için önemli olan sıkıntılı olup olmaması dediğim gibi şunu al bunu aldan ziyade bu kartı merak ediyorum genel olarak alınabilecek bir kart mı diye.

PSU nuz çok kaliteli değil açıkçası ve bu kartlar biraz PSU seçiyor. İslemciniz de 1080p de altından pek kalkamaz. Hemen hemen aynı güçtü bir işlemci ile 5600XT kullanıyorum ve üstünü kaldırabileceğini düşünmüyorum, 5600XT tam sinir

PSU nuz çok kaliteli değil açıkçası ve bu kartlar biraz PSU seçiyor. İslemciniz de 1080p de altından pek kalkamaz. Hemen hemen aynı güçtü bir işlemci ile 5600XT kullanıyorum ve üstünü kaldırabileceğini düşünmüyorum, 5600XT tam sinir.

Darboğaz o kadar önemli değil benim için. Monitörüm 1080p ASUS 75Hz. PSU kaliteli değil ama o zaman onu alabiliyordum bir sorun yok diye kullanmaya devam ediyorum. Dediğim gibi kartı deneme şansım var ama internette gezindikçe alasım kaçıyor. Çok fazla bilgi kirliliği var net bir bilgiye ulaşmaya çalışıyorum. Parçalarımın hepsi sıfır bir tek ekran kartı ikinci el belki o da etkiler onu da ekleyeyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı