Gigabyte Aorus 5700 XT alınır mı?

Benim de her şey sıfır ekran kartım 2. el. Dediğim sürücüyü kurup dene kartı alırken. 1080P çözünürlükte iş görüyor. Ben Eylülde 3500TL'ye aldım. Sen ne kadara alacaksın kartı?

5700 XT yerine neden RX 6600 XT bakmıyorsun? Benzer fiyattalar zaten, hem daha verimli daha sorunsuz.

Olsa bakacağım zaten çevremde olmadığı için bakamıyorum 2 kat fark var arada. Ben bu kartı soruyorum nasıldır diye. İmkan olsa bende gider 6600 bakarım.

Benim de her şey sıfır ekran kartım 2. el. Dediğim sürücüyü kurup dene kartı alırken. 1080p çözünürlükte iş görüyor. Ben eylül'de 3500TL'ye aldım. Sen ne kadara alacaksın kartı?

4000 civarı yüksek ihtimalle.

Olsa bakacağım zaten çevremde olmadığı için bakamıyorum 2 kat fark var arada. Ben bu kartı soruyorum nasıldır diye. İmkan olsa bende gider 6600 bakarım.

4000 civarı yüksek ihtimalle.
Biraz daha kır hocam fiyatı. Şimdiden hayırlısı olsun. 1080P çözünürlükte halen daha iş gören bir kart. Sadece tekrardan söylüyorum yazdığım sürücüyle sorunsuz kullanıyorum sen de bu sürücüyle kartı dene ve alırsan bu sürücüyle kartı kullan güncelleme yapma. Forumda biri güncelleme yapınca yamulmuştu.

Bende o kısma takılıyorum. Yıllardır NVIDIA kullanıyorum 1 kere sorun yaşamadım. Sürekli uğraşacaksan neden o kadar para bağlıyoruz? Orada satıcının sistemiyle test edeceğim, uyarsa evde kendi sistemimlede test ederim, adama söylerim hata verirse geri getiririm diye.

Olsa bakacağım zaten çevremde olmadığı için bakamıyorum 2 kat fark var arada
Peki.
Ben bu kartı soruyorum nasıldır diye.
Sistem ve driver seçer, stabil bir driver bulduğunda daha sorun yaşamazsın.

Yüksek watt çeker psu dandikse tavsiye etmem.
75 FPS sabitleyip az watt çekmesini sağlayabilirsin, daha sağlıklı olur.

Bende de 1060 vardı gram sorun yaşamamıştım. Adam kabul etmez muhtemelen kartı geri getirmenizi. İmkan varsa sizin kasayı götürün derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…