Selam dostlsrım öncelik olarak başlıkta belirttiğim üzere bir kasa seçtim ama kasa sistemimi soğuk tutar mı tutmaz mı diye sorular dönüyor aklımda kasayı hemen belirteyim Gigabyte AC300W kasa bu kasanın içine kuracağım sistemi aşağıya yazıp sorularımı kısaca sorayım
İncelemesini zaten izlemiştim fakat video 2 yıl öncesine ait olduğu için ve içinde bir sistem denenip test edilmediği için bir fikrim oluşmmıştı tdp değerleri yüksek sistemimin acaba kasa yeterince karşılar mı bilemedim
İncelemesini zaten izlemiştim fakat video 2 yıl öncesine ait olduğu için ve içinde bir sistem denenip test edilmediği için bir fikrim oluşmmıştı tdp değerleri yüksek sistemimin acaba kasa yeterince karşılar mı bilemedim
Kasanın görünümü güzel, "-yandan hava alır." deniyor ama ben pek inandırıcı bulmadım. Ön tarafını çıkarın diyeceğim ama bu sefer toz filtresi de gideceği için ciddi bir tozlanma yaratacaktır. Haliyle amacı dışında bir kullanıma sebebiyet veriyor. Şu havalarda mesh yapılı kasalar bile sıcaklık ile boğuşurken bu arkadaşın işi daha da zor.