Gigabyte Aorus AC300W kasa sıcaklık problemi oluşturur mu?

fbhalodayi

Centipat
Daha fazla  
Selam dostlsrım öncelik olarak başlıkta belirttiğim üzere bir kasa seçtim ama kasa sistemimi soğuk tutar mı tutmaz mı diye sorular dönüyor aklımda kasayı hemen belirteyim Gigabyte AC300W kasa bu kasanın içine kuracağım sistemi aşağıya yazıp sorularımı kısaca sorayım

-Işlemci: R7 3700X.
-Ekran kartı: Gigabyte RX 5700 XT Gaming OC.
-Anakart: Gigabyte B550 Aorus Elite.
-RAM: XPG D60G 2x8 3200MHz CL16.
-Depolama: Gigabyte 120GB SSD gelecekte 1TB M.2 ekleyeceğim.
-Kasa: Gigabyte Aorus AC300W.

1) Kasanın hava akışı nasıl?
2) Kasanın yanındaki cam pleksi cam temperi değil sıcaklığı etkiler mi?
3) Sistemimi sıcaklık konusunda nasıl etkiler?

İncelemesine bir bakın isterseniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yine de bu tarz önü tamamen kapalı kasalara karşı ön yargım mevcut.

İncelemesini zaten izlemiştim fakat video 2 yıl öncesine ait olduğu için ve içinde bir sistem denenip test edilmediği için bir fikrim oluşmmıştı tdp değerleri yüksek sistemimin acaba kasa yeterince karşılar mı bilemedim

Kasanın görünümü güzel, "-yandan hava alır." deniyor ama ben pek inandırıcı bulmadım. Ön tarafını çıkarın diyeceğim ama bu sefer toz filtresi de gideceği için ciddi bir tozlanma yaratacaktır. Haliyle amacı dışında bir kullanıma sebebiyet veriyor. Şu havalarda mesh yapılı kasalar bile sıcaklık ile boğuşurken bu arkadaşın işi daha da zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…