Gigabyte Aorus CV27F alınır mı?

hiç sorma asusla bunun alasında git geldeyim. kafam karıştı çıkamadım işin içinden bende.
Gigabyte aldim ben. Şiddetle tavsiye ederim. Asusta görüntünün pixel pixel gozukme sorunu varmis Gigabyte'in yağ gibi ekrani masallah. Bir de renk doğruluğu çok guzel IPS ile kiyaslasan farki yok.
1080p 144Hz bir monitöre 2700 TL verilmez. 27" de olsa AOC 27G2U modeli 1600-1700 TL fiyatlarına satılırken gidip de CV27F'e 2700 TL vermenin hiçbir mantığı yok, QLED bile değil.
2K monitor ile pek isim yok. Samsung'un QLED'ini kullandim fiyati da o dedigin fiyat bandiydaydi. Fakat bununla arasında müthiş fark var. Pisman olmadim aldigima.

Normal bir VA'nın QLED VA'dan iyi renk gamutu sunma ihtimali yok. İki panel de düzgün kalibre edilseydi fark ortaya çıkardı.
Ben kendime gore yaptigim ayarlamarda Gigabyte'dan daha memnun kaldim sahsen. Samsung 23.5 oldugu hâlde pixel sorunu vardi yazilar ve simgeler koseliydi. Bunun 27 olmasina ragmen verdiği kalite daha iyi. Sifir pixel sorunu.

Peki fps oyunlarda nasıl apexs legends de falan. Ya şimdi ben kavisli monitör kullanmadım hiç sorun olurmu pubg ve apexs legend oynuyorum ful.

Peki fps oyunlarda nasıl apexs legends de falan. Ya şimdi ben kavisli monitör kullanmadım hiç sorun olurmu pubg ve apexs legend oynuyorum ful.
CS oynuyorum 27 olmasi sorun yaratir diye düşünüyordum ama sorun yaşamadım. Gayet memnunum. Kavis orani 1500R zaten ideal.

CS oynuyorum 27 olmasi sorun yaratir diye düşünüyordum ama sorun yaşamadım. Gayet memnunum. Kavis orani 1500R zaten ideal.
Kanka demek istediğim kavisli olması sorun yaratıyormu bide. Gsync çalışıyormu bu monitörde. Bende invidia ekran kaltı var .

Sistemi topladıktan sonra ilk olarak Gigabyte Aorus AD27QD monitörü aldım Hepsiburada üzerinden. Ürün geldi, monitörün stand kısmı çok büyük geldi masama ve çok pahalıydı. Güzel bir monitördü, özellikle IPS olduğu için. İade ettim. Sonrasında Asus MG248QR aldım ve TN olması nedeniyle leş gibi görüntüsü vardı, onu da iade ettim. En sonunda AOC 24G2U aldım ve doğal olarak ilk aldığım IPS monitör olan AD27QD ile karşılaştırdım ikisi de IPS olduğu için. Ve AD27QD'nin neredeyse 3'te 1 fiyatına olan AOC monitörün 4 bin küsür liralık Aorus monitörden çok da bir farkı yoktu.

Bu kadar paraları vermek çok mantıklı değil. Çok daha uygun fiyata çok daha iyi seçenekler var.

Kardesim biri 2K biri FHD. Bastan yanlis kiyaslaman. Bir de 6 bit monitörden bahsediyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…