Gigabyte Aorus Elite vs ASUS ROG STRIX 3060 12 GB

Bütçe
11000

NoCokeNoLife

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

Yeni bir sistem topladım fakat bir tek ekran kartı kaldı çok kararsız kaldım aşağıda belirtmiş olduğum ekran kartlarından hangisini almalıyım?

ASUS ROG STRIX GeForce RTX 3060 OC V2 GDDR6 12 GB 192 bit LHR 11000 TL
Gigabyte GeForce RTX 3060 Aorus Elite 12g 10700 TL

Mevcut sistem bileşenleri.
Anakart-Gigabyte Aorus Z590 Ultra.
İşlemci-Intel i7 10700K / soğutucu MSI Core Frozr L
RAM-HyperX 2x8 2400 MHz.
SSD-Gigabyte Aorus 1TB gen4 M.2
PSU-Gigabyte B700 / 700W yarı modüler.
Monitör-MSI 27" Optix MAG275r.
Kasa-Power Boost elegance VK-G1007r

Neden düz 3060 peki? Kart ışıklı mışıklı olsun diye önemli bir performans kaybı hoş olmaz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yukarıda arkadaşın dediği gibi 3060 ti var o fiyata ne diye 3060 peşinde koşuyorsun. 9000 bandında olsa hangisi ucuzsa onu al derdim aorus'da strix'de güzel kart hangisini alırsan üzmez burada fiyat devreye girer 100-200 hangisi düşükse o alınır ikiside aynı fiyat olsa Aorus bir tık önde 3060 Tier listesinde en tepede kart çünkü

RTX 3060 istiyorsanız 8100 TL'ye Galax var.
Eğer benim bütçem 11K diyorsanız @kino'nun paylaştığı 3060 Ti'yi almak daha iyi olur.
ROG 3060 diye 3060 Ti almamak mantıksız olur.

Neden düz 3060 peki? Kart ışıklı mışıklı olsun diye önemli bir performans kaybı hoş olmaz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ama bu yorum komik bulundu işte.

Arkadaşlar araştırma yaparken RTX 3060 serisini baktım Tİ serisine hiç bakmadım.
Not: (Kart ışıklı mışıklı) kısmına güldüm :D
Yorumsuz bırakmayın buraları. 😅 Yanlış anlaşılıyor. Bana da kızgın atmışsınız. Helal olsun ama. 😅

Dostum önerin için teşekkür ederim firmayıda araştırdım sıkıntı yok , ekran kartınıda detaylı bir şekilde araştırmasını yapıyorum muhtemelen bu kartı alacağım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı