ZOTAC Marka ZOTAC GAMING GeForce RTX 3060 Ti Twin Edge LHR 8GB GDDR6 256 Bit NVIDIA Ekran Kartı Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda
Yukarıda arkadaşın dediği gibi 3060 ti var o fiyata ne diye 3060 peşinde koşuyorsun. 9000 bandında olsa hangisi ucuzsa onu al derdim aorus'da strix'de güzel kart hangisini alırsan üzmez burada fiyat devreye girer 100-200 hangisi düşükse o alınır ikiside aynı fiyat olsa Aorus bir tık önde 3060 Tier listesinde en tepede kart çünkü
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
Eğer benim bütçem 11K diyorsanız @kino'nun paylaştığı 3060 Ti'yi almak daha iyi olur.
ROG 3060 diye 3060 Ti almamak mantıksız olur.
ZOTAC Marka ZOTAC GAMING GeForce RTX 3060 Ti Twin Edge LHR 8GB GDDR6 256 Bit NVIDIA Ekran Kartı Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda
Dostum önerin için teşekkür ederim firmayıda araştırdım sıkıntı yok , ekran kartınıda detaylı bir şekilde araştırmasını yapıyorum muhtemelen bu kartı alacağım