H Hüseyincans Decapat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 94 6 Nisan 2020 #1 Ekran kartı 1660 SUPER OC. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2020
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.262 Makaleler 42 Çözümler 274 6 Nisan 2020 #2 Maksimum olarak ulaşmak istediği sıcaklık. O dereceye gelince fan hızı artar ve frekans düşürerek soğutmaya çalışır. Sıcaklık daha da artarsa kendini koruma amaçlı kapatabilir.
Maksimum olarak ulaşmak istediği sıcaklık. O dereceye gelince fan hızı artar ve frekans düşürerek soğutmaya çalışır. Sıcaklık daha da artarsa kendini koruma amaçlı kapatabilir.
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 6 Nisan 2020 #3 Hedef sıcaklık diyor, ekran kartı sıcaklığı olabilir. Hwimfo64 ya da Aida64 ile takip et. Mithat Berhan dedi: Maksimum olarak ulaşmak istediği sıcaklık. O dereceye gelince fan hızı artar ve frekans düşürerek soğutmaya çalışır. Sıcaklık daha da artarsa kendini koruma amaçlı kapatabilir. Genişletmek için tıkla... Yazdım ve görmedim bu cevabi. Bilememek değil öğrenmemek ayıpmış
Hedef sıcaklık diyor, ekran kartı sıcaklığı olabilir. Hwimfo64 ya da Aida64 ile takip et. Mithat Berhan dedi: Maksimum olarak ulaşmak istediği sıcaklık. O dereceye gelince fan hızı artar ve frekans düşürerek soğutmaya çalışır. Sıcaklık daha da artarsa kendini koruma amaçlı kapatabilir. Genişletmek için tıkla... Yazdım ve görmedim bu cevabi. Bilememek değil öğrenmemek ayıpmış
Lian La-Fey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2016 Mesajlar 3.103 Makaleler 18 Çözümler 12 6 Nisan 2020 #4 Bu ayar MSI Afterburner'da da var. GPU'nuz hedeflenen sıcaklığa geldiğinde bilgilendirme yapar ve frekansları kısmaya başlar.
Bu ayar MSI Afterburner'da da var. GPU'nuz hedeflenen sıcaklığa geldiğinde bilgilendirme yapar ve frekansları kısmaya başlar.
H Hüseyincans Decapat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 94 7 Nisan 2020 #5 Düşürüm mü o sıcaklığı sıkıntı çıkarır mı 83 derece çok diye biliyorum.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.262 Makaleler 42 Çözümler 274 7 Nisan 2020 #6 1660 Super kartın önerilen maximum sıcaklığı 83° o yüzden ellemene gerek yok diye düşünüyorum. Sen kasayı dediğim gibi yap öyle ısınmaz
1660 Super kartın önerilen maximum sıcaklığı 83° o yüzden ellemene gerek yok diye düşünüyorum. Sen kasayı dediğim gibi yap öyle ısınmaz
H Hüseyincans Decapat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 94 7 Nisan 2020 #7 Mithat Berhan dedi: 1660 Super kartın önerilen maximum sıcaklığı 83° o yüzden ellemene gerek yok diye düşünüyorum. Sen kasayı dediğim gibi yap öyle ısınmaz Genişletmek için tıkla... Bir de ben bu Aorus Engine'e girdim PC boştayken uygulamaya girince tam yükte çalışmaya başladı direkt ısındı hiçbir şey açık değildi kaldırdım programı geri yüklemeyim değil mi?
Mithat Berhan dedi: 1660 Super kartın önerilen maximum sıcaklığı 83° o yüzden ellemene gerek yok diye düşünüyorum. Sen kasayı dediğim gibi yap öyle ısınmaz Genişletmek için tıkla... Bir de ben bu Aorus Engine'e girdim PC boştayken uygulamaya girince tam yükte çalışmaya başladı direkt ısındı hiçbir şey açık değildi kaldırdım programı geri yüklemeyim değil mi?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.262 Makaleler 42 Çözümler 274 7 Nisan 2020 #8 Yaptığın ayarları sıfırlaman yeterli olurdu neyse bir şey olmaz. Zaten MSI Afterburner kullanıyorsun galiba aynı anda bu tarz programramlardan 2 tane kurma.
Yaptığın ayarları sıfırlaman yeterli olurdu neyse bir şey olmaz. Zaten MSI Afterburner kullanıyorsun galiba aynı anda bu tarz programramlardan 2 tane kurma.
H Hüseyincans Decapat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 94 7 Nisan 2020 #9 Mithat Berhan dedi: Yaptığın ayarları sıfırlaman yeterli olurdu neyse bir şey olmaz. Zaten MSI Afterburner kullanıyorsun galiba aynı anda bu tarz programramlardan 2 tane kurma. Genişletmek için tıkla... Hiç ayar yapmamıştım 0'dan yükleyince öyle oldu Afterburner duruyor onu oyuna falan girerken açmaya gerek var mı?
Mithat Berhan dedi: Yaptığın ayarları sıfırlaman yeterli olurdu neyse bir şey olmaz. Zaten MSI Afterburner kullanıyorsun galiba aynı anda bu tarz programramlardan 2 tane kurma. Genişletmek için tıkla... Hiç ayar yapmamıştım 0'dan yükleyince öyle oldu Afterburner duruyor onu oyuna falan girerken açmaya gerek var mı?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.262 Makaleler 42 Çözümler 274 7 Nisan 2020 #10 Sıcaklık ve kullanım değerine bakmak için OSD olarak açabilirsin.