CORSAIR K68 Cherry MX Red Türkçe Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-9102020-TR ITOPYA'da.
www.itopya.com
Uzun zamandır klavye almak istiyordum fakat daha önce mekanik bir klavye kullanmadığım veya denemediğim için Red ile Blue Switch arasındaki ses farkını tam olarak bilmiyorum. Bu sebepten ötürü aklımda 2 adet Red Switch klavye var. Bu klavyeleri deneyimlemiş olanlar yorumlarsa çok sevinirim. Alınmalı mı veya başka bir tavsiyeleri olur mu merak ediyorum açıkçası. Bir de dediğim gibi Switch farklarını tam olarak bilmediğim için satın alabileceğim bir klavye daha var (xpg Summoner - Blue switch) fakat önerileriniz nedir bilmek istiyorum.
Blue Switch en seslisi. Ayrıca Red, Blue'ya göre daha yumuşak ve daha hızlı. En azından Cherry MX Switchler de böyle.
Attığınız 3 klavyenin de Switch markası Cherry MX, yani en iyisi. Corsair K68 RGB değil, tek renk kırmızı. Burada tercih size kalmış. Bilek desteğine ihtiyaç duymuyorsanız ve Red Switch istiyorsanız Aorus K1, bilek desteği ve Red Switch istiyorsanız K68, Blue Switch ve bilek desteği istiyorsanız XPG Summoner.
RGB olup olmaması bir rahatsızlık teşkil etmiyor benim için fakat ''Blue yerine Red almalısın.'' gibi bir öneri olur mu merak ediyorum. Veya blue switch klavyenin sesi etrafımdakileri değil de beni rahatsız eder mi ? Birde hız olarak iki switch arasındaki fark hissedilir derecede mi?
RGB olup olmaması bir rahatsızlık teşkil etmiyor benim için fakat "Blue yerine Red almalısın." gibi bir öneri olur mu merak ediyorum. Veya Blue Switch klavyenin sesi etrafımdakileri değil de beni rahatsız eder mi? Bir de hız olarak iki Switch arasındaki fark hissedilir derecede mi?