Emre.Upset Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 110 4 Haziran 2021 #1 Merhabalar, bu 3 klavye arasında kaldım. RBG ve bilek desteği benim için önemli değil. Gerekirse Razer, SteelSeries, HyperX gibi bilindik markaların bilek destekleri var, onları alabilirim. Bu 3 klavyeden hangisi daha iyidir? @TÇB @hadwiger
Merhabalar, bu 3 klavye arasında kaldım. RBG ve bilek desteği benim için önemli değil. Gerekirse Razer, SteelSeries, HyperX gibi bilindik markaların bilek destekleri var, onları alabilirim. Bu 3 klavyeden hangisi daha iyidir? @TÇB @hadwiger
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 4 Haziran 2021 #2 Bilek desteği önemli olmadığı için K1.
Emre.Upset Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 110 4 Haziran 2021 #3 hadwiger dedi: Bilek desteği önemli olmadığı için K1. Genişletmek için tıkla... Hocam K1'in Türkçe Q halini bulamadım.Bu yüzden K68 ile K3 arasında kaldım.Sizce hangisini almalıyım?
hadwiger dedi: Bilek desteği önemli olmadığı için K1. Genişletmek için tıkla... Hocam K1'in Türkçe Q halini bulamadım.Bu yüzden K68 ile K3 arasında kaldım.Sizce hangisini almalıyım?
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 4 Haziran 2021 #4 Emre.Upset dedi: Hocam K1'in Türkçe Q halini bulamadım.Bu yüzden K68 ile K3 arasında kaldım.Sizce hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... RGB şart değil dediniz, o yüzden K68.
Emre.Upset dedi: Hocam K1'in Türkçe Q halini bulamadım.Bu yüzden K68 ile K3 arasında kaldım.Sizce hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... RGB şart değil dediniz, o yüzden K68.