Gigabyte Aorus M.2 Mouse 30 Dakikada Bozuldu

Makaleler
3
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600 - RX6700XT - 8x4 3000 MHz
Merhabalar, perşembe günü kendime Gigabyte Aorus M2 mouse almıştım. Kargodan geldi, PC'ye taktım ve en başta sorun yoktu. Çalışıyordu ve Gigabyte logosunun ışığı da yanıyordu. Daha sonra Gigabyte Aorus Engine indirdim ve mouse tuşlarına makro hazırladım. En sonuncu makroyu yaparken set tuşuna 4-5 kere tıkladım ve fare bir anda gitti. Çalışmıyordu ve Gigabyte logosunun ışığı da yanmıyordu, ancak optiğin içindeki kırmızı ışık yanıyor. PC'deki başka USB portlarını ve şarj aletinin USB portunu denedim ancak Gigabyte logosu halen daha yanmıyor. Sizce sorun ne olabilir? Düzeltmenin yolu garantiye göndermekten başka bir şey olabilir mi?

Biraz önce kontrol ettiğimde fareyi bilgisayara taktığımda Aygıt Yöneticisinde aşağıdaki gibi görünüyor. Fare olarak değil, Bilinmeyen USB Aygıtı olarak görünüyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20201218_174055.jpg
    IMG_20201218_174055.jpg
    54,3 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_20201218_174107.jpg
    IMG_20201218_174107.jpg
    50,9 KB · Görüntüleme: 57
  • Adsız.png
    Adsız.png
    7 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleme:
Merhaba, perşembe günü kendime Gigabyte Aorus M.2 mouse almıştım. Kargodan geldi, PC'ye taktım ve en başta sorun yoktu. Çalışıyordu ve Gigabyte logosunun ışığı da yanıyordu. Daha sonra Gigabyte Aorus Engine indirdim ve mouse tuşlarına makro hazırladım. En sonuncu makroyu yaparken set tuşuna 4-5 kere tıkladım ve fare bir anda gitti. Çalışmıyordu ve Gigabyte logosunun ışığı da yanmıyordu, ancak optiğin içindeki kırmızı ışık yanıyor. PC'deki başka USB portlarını ve şarj aletinin USB portunu denedim ancak Gigabyte logosu halen daha yanmıyor. Sizce sorun ne olabilir? Düzeltmenin yolu garantiye göndermekten başka bir şey olabilir mi?

Biraz önce kontrol ettiğimde fareyi bilgisayara taktığımda aygıt yöneticisinde aşağıdaki gibi görünüyor. Fare olarak değil, bilinmeyen USB aygıtı olarak görünüyor.

Hocam merhaba öncelikle. Bende de aynı mouseden var aourus M.2 modeli neredeyse 6 ay 1 sene olmuştur fareyi alalı hiç sorun yaşamadım hiç takılma olmadı aldığın yere sor istersen iade et başka yerden al ya da git garantiye yolla en iyisi başka şeyler yapma fare iyice bozulabilir ;)

Hocam merhaba öncelikle. Bende de aynı mouseden var aourus M.2 modeli neredeyse 6 ay 1 sene olmuştur fareyi alalı hiç sorun yaşamadım hiç takılma olmadı aldığın yere sor istersen iade et başka yerden al ya da git garantiye yolla en iyisi başka şeyler yapma fare iyice bozulabilir ;)
Hocam konuyu açalı 3 yıl oldu. Ürün bozulunca iade ettim, Razer Deathadder V2 Elite aldım. Teşekkür ederim yine de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı