hitter Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2021 #1 Gigabyte Aorus M.2 sağdaki makrolar çalışmıyor. Diğer 2 makro çalışıyor. Yazılımını indirecektim fakat bulamadım.
Gigabyte Aorus M.2 sağdaki makrolar çalışmıyor. Diğer 2 makro çalışıyor. Yazılımını indirecektim fakat bulamadım.
Çözüm Mithat Berhan 26 Ağustos 2021 Ürün sayfasındaki tek yazılım o görünüyor. Bende de aynı fare var, deniyeyim. AORUS M2 Support | Mouse - GIGABYTE Global GIGABYTE, Gaming Keyboard, Gaming Mouse, Speaker www.gigabyte.com , Edit: Yazılım içerisinde böyle görünüyor. İstediğinizi seçebilirsiniz.
Ürün sayfasındaki tek yazılım o görünüyor. Bende de aynı fare var, deniyeyim. AORUS M2 Support | Mouse - GIGABYTE Global GIGABYTE, Gaming Keyboard, Gaming Mouse, Speaker www.gigabyte.com , Edit: Yazılım içerisinde böyle görünüyor. İstediğinizi seçebilirsiniz.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.331 Makaleler 42 Çözümler 275 26 Ağustos 2021 #2 Aorus Engine içerisinden yapılıyordu sanırım. Artı 0 Eksi
KS KS hitter Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2021 #3 O overclock programı değil miydi? Bir de link atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.331 Makaleler 42 Çözümler 275 26 Ağustos 2021 #4 Ürün sayfasındaki tek yazılım o görünüyor. Bende de aynı fare var, deniyeyim. AORUS M2 Support | Mouse - GIGABYTE Global GIGABYTE, Gaming Keyboard, Gaming Mouse, Speaker www.gigabyte.com , Edit: Yazılım içerisinde böyle görünüyor. İstediğinizi seçebilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Ürün sayfasındaki tek yazılım o görünüyor. Bende de aynı fare var, deniyeyim. AORUS M2 Support | Mouse - GIGABYTE Global GIGABYTE, Gaming Keyboard, Gaming Mouse, Speaker www.gigabyte.com , Edit: Yazılım içerisinde böyle görünüyor. İstediğinizi seçebilirsiniz.
KS KS hitter Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2021 #5 Sağ olun hocam. Çözüldü. Artı 0 Eksi
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.331 Makaleler 42 Çözümler 275 26 Ağustos 2021 #6 Böyle seçerseniz standart tuşları değiştiriyorsunuz. Makro için yeni profil oluşturmak lazım bu arada, ona dikkat edin. Artı 0 Eksi
Böyle seçerseniz standart tuşları değiştiriyorsunuz. Makro için yeni profil oluşturmak lazım bu arada, ona dikkat edin.
KS KS hitter Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2021 #7 Tamamdır sağ olun. Son bir sorum olacak. Ben biraz sakar biriyimde Yanlışlıkla oradaki overclock ile ilgili bir şeyi bozsam sorun olur mu? Artı 0 Eksi
Tamamdır sağ olun. Son bir sorum olacak. Ben biraz sakar biriyimde Yanlışlıkla oradaki overclock ile ilgili bir şeyi bozsam sorun olur mu?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.331 Makaleler 42 Çözümler 275 26 Ağustos 2021 #8 GPU ve Mouse sekmesi ayrı, böyle bir şeyi yapmanız imkansız sayılır. Artı 0 Eksi