Steward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 1.818 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2019 #1 Mouse araştırırken buldum, fiyatı çok uygun. Ancak bu markanın mouseları hakkında hiçbir fikrim yok. Sizce alınır mı? Yukko.com www.yukko.com Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2019
Mouse araştırırken buldum, fiyatı çok uygun. Ancak bu markanın mouseları hakkında hiçbir fikrim yok. Sizce alınır mı? Yukko.com www.yukko.com
ssmuu Hectopat Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 510 Makaleler 1 Çözümler 3 8 Eylül 2019 #2 Steward dedi: Mouse araştırırken buldum, fiyatı çok uygun. Ancak bu markanın mouseları hakkında hiçbir fikrim yok. Sizce alınır mı? Yukko.com www.yukko.com Genişletmek için tıkla... G102 daha doğru bir tercih olacaktır. Her ne kadar M2 tuş ömrü daha fazla olsa da.
Steward dedi: Mouse araştırırken buldum, fiyatı çok uygun. Ancak bu markanın mouseları hakkında hiçbir fikrim yok. Sizce alınır mı? Yukko.com www.yukko.com Genişletmek için tıkla... G102 daha doğru bir tercih olacaktır. Her ne kadar M2 tuş ömrü daha fazla olsa da.
Steward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 1.818 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2019 #3 ssmuu dedi: G102 daha doğru bir tercih olacaktır. Her ne kadar M2 tuş ömrü daha fazla olsa da. Genişletmek için tıkla... G102 kullandım ama 6 ay sonra ara sıra tıkladığımda tepki vermeme sorunu çıktı. Bu fareye bir şans vermeye karar verdim.
ssmuu dedi: G102 daha doğru bir tercih olacaktır. Her ne kadar M2 tuş ömrü daha fazla olsa da. Genişletmek için tıkla... G102 kullandım ama 6 ay sonra ara sıra tıkladığımda tepki vermeme sorunu çıktı. Bu fareye bir şans vermeye karar verdim.
T technical.assistance Centipat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 28 4 Kasım 2019 #4 Steward dedi: G102 kullandım ama 6 ay sonra ara sıra tıkladığımda tepki vermeme sorunu çıktı. Bu fareye bir şans vermeye karar verdim. Genişletmek için tıkla... Aldınız mı bende gördüm bu fareyi denemek istiyorum ?
Steward dedi: G102 kullandım ama 6 ay sonra ara sıra tıkladığımda tepki vermeme sorunu çıktı. Bu fareye bir şans vermeye karar verdim. Genişletmek için tıkla... Aldınız mı bende gördüm bu fareyi denemek istiyorum ?