S sinankytrn Kilopat Katılım 5 Mart 2018 Mesajlar 711 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #1 Selam bu bilgisayar alınır mı? Konsol boyutundaki bilgisayarları seviyorum. Fakat ısınma problemi olur mu diye düşünüyorum. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Selam bu bilgisayar alınır mı? Konsol boyutundaki bilgisayarları seviyorum. Fakat ısınma problemi olur mu diye düşünüyorum. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.359 Makaleler 3 Çözümler 84 8 Kasım 2023 #2 sinankytrn dedi: Selam bu bilgisayar alınır mı? Konsol boyutundaki bilgisayarları seviyorum. Fakat ısınma problemi olur mu diye düşünüyorum. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... O fiyata 3070 alınmaz. Forumda bütçe yazıp bu kasanın boyutunu gösterirseniz daha iyi bir sistem toplatabilirsiniz.
sinankytrn dedi: Selam bu bilgisayar alınır mı? Konsol boyutundaki bilgisayarları seviyorum. Fakat ısınma problemi olur mu diye düşünüyorum. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... O fiyata 3070 alınmaz. Forumda bütçe yazıp bu kasanın boyutunu gösterirseniz daha iyi bir sistem toplatabilirsiniz.