GIGABYTE AORUS Radeon RX 6700 XT Elite 12G ekran kartı alınır mı?

behzat_c

Hectopat
Daha fazla  
Gigabyte Aorus Radeon RX 6700 XT Elite 12G Ekran Kartı alınır mı arkadaşlar? Bir sorunu var mıdır ve Vento VG04F kasaya sığar mı? Fiyat açısından sormuyorum, 2. el olarak 7500 TL'ye alacağım. TR'de videosunu göremedim. Teşekkür ederim.

Kasanın maksimum desteklediği ekran kartı uzunluğu 32cm. Ekran kartıda 29.6cm, yani sığar. Alınır mı? Alınmaz mı konusuna gelirsek o sana kalmış bende zamanında PowerColor Red Devil versiyonunu kullanmıştım memnundum sorunsuz kullandım senelerce.
Alınır mı yani mesela soğutması, fan sesi vs nasıl? Coil whine var mı? Videosunu göremedim ama belki kullanan arkadaşlar vardır.

Kasanın maksimum desteklediği ekran kartı uzunluğu 32cm. Ekran kartıda 29.6cm, yani sığar. Alınır mı? Alınmaz mı konusuna gelirsek o sana kalmış bende zamanında PowerColor Red Devil versiyonunu kullanmıştım memnundum sorunsuz kullandım senelerce.

Hocam merhaba rahatsız ettim bu kasaya PowerColor Red Devil RX 6700XT sığar mı çünkü kasa da ekran kartıda 320mm.

Son düzenleme:
Alınır mı? Yani mesela soğutması, fan sesi vs nasıl? Coil whine var mı? Videosunu göremedim ama belki kullanan arkadaşlar vardır.

Hocam merhaba rahatsız ettim bu kasaya PowerColor Red Devil RX 6700XT sığar mı çünkü kasa da ekran kartıda 320mm.

Dostum sığsa da uğraştırır gibi sanki ama tam emin olamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı