Gigabyte Aorus RX 570 undervolt

ANLUYN

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selam dostlar birkaç gün önce RX 570 Aorus aldım oyunlarda aşırı bir ısınma oluyor. Bu undervolt rehberini gördüm fakat yarısı Afterburner yarısı WattMan ayarlarından bahşetmiş. Şu an AMD 2020 olduğu için arayüz çok değişik ve hiçbir şekilde yapamadım. Afterburner'dan yapmak istemiyorum çünkü çakışıyor. Sizlerden ricam varsa benimle aynı kartı kullananan undervolt işlemi için yardımcı olursa çok sevinirim teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD 2020 Radeon ayarları ile çakışıyor deniliyor sanırım stabil çalışmıyor o yüzden sordum genelde AMD 2020 üzerinden ayarlama yapın deniliyor.

AMD 2020 Radeon ayarları ile çakışıyor deniliyor sanırım stabil çalışmıyor o yüzden sordum genelde AMD 2020 üzerinden ayarlama yapın deniliyor.
Bende Radeon 2020 yüklü ve Afterburner üzerinden RX 580 Strix kartıma her türlü ayarı verebiliyorum. Asus'un kendi programından ayar verince dediğin şekilde çakışıyor ve Watmann hatası veriyor. MSİ üzerinden yap sorun olacağını sanmıyorum.

Deniyeceğim o zaman Radeon 2020 ayarlarını hiç ellemeden Afterburner ile ayarlamalar yapıyorum startup yapıp kaydediyorum teşekkür ederim yardım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…