Gigabyte Aorus RX 580 İ3 6100 uyumu

FizzelBanG

Decapat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi, sistemime Gigabyte'in Aorus RX 580 8 GB ekran kartını almayı düşünüyorum. Bu konu hakkında düşüncelerinizi yazar mısınız? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yeterli olur diye düşünmüştüm. Bir de kart hakkında bilgi almak istiyorum RX 580 ailesi arasında gigabyte diğerlerine göre nasıl bir performans verir?
Bu işlemciyle RX 570 darboğaz yapıyorken RX 580 daha fazla yapar. Gigabyte alabilirsiniz ama daha ucuza bulabilirseniz Sapphire de iyidir, markaya takılmayıp ucuz olanı almaya çalışın. Bence RX 570 üstüne çıkmayın.

Bu işlemciyle RX 570 darboğaz yapıyorken RX 580 daha fazla yapar. Gigabyte alabilirsiniz ama daha ucuza bulabilirseniz Sapphire de iyidir, markaya takılmayıp ucuz olanı almaya çalışın. Bence RX 570 üstüne çıkmayın.
Anladım hocam peki RX 570 darboğaz yapıyor derken sürekliliği nasıl hani can sıkacak derecede mi yoksa arada bir mi?

İşlemciniz ile en yüksek GTX 1050 Ti kullanabilirsiniz ama RX 570 ile yapacağı darboğaza rağmen daha iyi performans alırsınız. Ayrıca 1050 Ti'a vereceğiniz para değmez.
Çok teşekkürler şimdi birşey daha soracağım elimde ki işlemciye i3 6100 ile en iyi verim alabileceğim kart RX 570 midir yoksa işte şu ekran kartı ile daha iyi bir performans alırsın diyebileceğiniz bir Erkan kartı varmıdır?

Çok teşekkürler şimdi birşey daha soracağım elimde ki işlemciye i3 6100 ile en iyi verim alabileceğim kart RX 570 midir yoksa işte şu ekran kartı ile daha iyi bir performans alırsın diyebileceğiniz bir Erkan kartı varmıdır?
Sorunuzun cevabını zaten verdim. Darboğaz yapmadan GTX 1050 Ti kullanabilirsiniz ama RX 570 kullanırsanız darboğaza rağmen daha iyi performans alırsınız. Şöyle örnek vereyim: RX 570, 1050 Ti'dan diyelim ki 20 FPS fazla veriyor; siz 1050 Ti ile darboğaz olmassa bile 80 FPS alırken RX 570 ile %10 darboğaz olduğu halde 90 FPS alırsınız (Yüzdelik başına FPS değişmiyor, örnek vermek amaçlı).

Sorunuzun cevabını zaten verdim. Darboğaz yapmadan GTX 1050 Ti kullanabilirsiniz ama RX 570 kullanırsanız darboğaza rağmen daha iyi performans alırsınız. Şöyle örnek vereyim: RX 570, 1050 Ti'dan diyelim ki 20 FPS fazla veriyor; siz 1050 Ti ile darboğaz olmassa bile 80 FPS alırken RX 570 ile %10 darboğaz olduğu halde 90 FPS alırsınız (Yüzdelik başına FPS değişmiyor, örnek vermek amaçlı).
Anladım hocam çok teşekkür ettim ilgi ve alaka için. RX 570 alacağım :)
Hocam birşey daha sormak istiyorum rx470 nasıl olur benim işlemcime karşı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı